Stresszcsökkentés Access Bars testkezeléssel

Access Bars kezelés

Szeretnéd, ha eltörlődne a fejedben lévő állandó zakatolás, a meg nem álló agyalás, és egy kis levegőhöz jutnál?

Szeretnéd, ha csökkenne a stressz-szinted? Könnyebben jönnének az eredmények, könnyebben vennéd az akadályokat a gyermekeddel, a családoddal, a munkahelyeden, a párkapcsolatodban? Ez nem álom.

Talán azt érzed, hogy elfáradtál, kiégtél és mindenre 1000x-esen érzékenyen reagálsz, emiatt nem látod hogyan és merre tovább, de igazából erőd sincs, csak úszol az árral és reméled, hogy majd könnyebb lesz?

“Ha érdekel … az, hogy megerősödj ahhoz, hogy megteremtsd az életet, amire mindig is vágytál, anélkül, hogy mások útjait követnéd, ez talán neked való! „ Marilyn M. Bradford

Az előzetes konzultáció

Online zajlik, előre egyeztetett időpontban.

Az Access Bars kezelés előtt lehetőségünk van egy térítésmentes maximum 30 perces ‘Előzetes konzultációra’, ahol megismerem a problémádat és eldöntjük közösen, hogy mi az a kezelés, amivel érdemes tovább mennünk.

Kattints a gombra és válassz időpontot!

Milyen „tünetekkel” fordulnak hozzám az ügyfeleim?

A közös munka során azoknak tudok leginkább segíteni, akik a következő tünetek valamelyikével találják szemben magukat.

 • Úgy érzik, hogy teljesen kiégtek, és elveszítették a fonalat a saját életük irányításában.
 • Stressztől szenvednek és nyomasztó gondolatok gyötrik őket, amelytől nem tudnak pihenni, létezni, emiatt a teljesítményük messze elmarad a valós képességeik mögött, ami még tetézi az egyébként is nyomasztó helyzetet.

Ügyfeleim leginkább élni szeretnének, azzal együtt, hogy teljesítenek a hivatásukban, önmaguk a párkapcsolatukban és a gyermekeikkel bensőséges, jó a viszonyuk.

A lenti “tünetek” beazonosításra szolgálnak az alábbi szituációk kapcsán dolgozom együtt az ügyfeleimmel a könnyebb életük megteremtésén.

Hiperaktív-, tanulási nehézséggel küzdő gyermeked van, és szeretnéd, ha élhetőbbek lennének a mindennapok mindkettőtök számára

ADHD és a BARS

„A barok futtatása nem gyógymód a tanulási nehézségekre, a figyelemhiányos hiperaktivitás-zavarra, a kényszer betegségre. A barok futtatása ellazítja a testet, ellazítja az elmét, feloldja a „béna vagyok”, „nem tudom megcsinálni”, „haszontalan vagyok”, „mindenkinek csalódást okozok” érzelmeket és gondolatokat, amik abban akadályozzák a gyerekeket, hogy elkezdjenek, vagy folytassanak egy feladatot. A barok futtatása megteremti azt a könnyedséget és azt a teret, ami lehetővé teszi számukra, hogy összerakják a kirakó darabjait anélkül, hogy túlterhelnénk őket az egyszerre rájuk zúduló információval. Eloszlatja a fellegeket, amin keresztül próbálnak gondolkodni, és megengedi nekik, hogy hozzáférjenek az információhoz, más lehetőségekhez, választásokhoz, és ahhoz a tudáshoz, amiről ők is tudják, hogy valahol ott van.”

Louise Derksen

Kezelés közben csodálatos látni, ahogy anya és gyermeke összefonódik és egy energetikai burokban töltődik a kezelés által.

Anya-gyermek-access-bars-kezeles-1

Figyelemzavaros felnőttként élsz

“Arról van szó, hogy amikor valakinek futtatják a BAR-jait, a fejében a gondolatok nem rohangálnak 1000 km/órás sebességgel. Nincsenek állandó ítélkezésben magukkal, és olyan gyengédség van jelen, amivel nagyon könnyű együtt lenni. A BARS olyan sokat tud változtatni. Mennyi minden lehetséges, amikor az emberek nem a szennyező, frusztráló, nehéz gondolatokkal teli fejjel teremtenek?!”

Kívülről úgy tűnik az életed nem is lehetne sikeresebb, te mégis szorongással ébredsz minden reggel

“Amikor először futtatták a BAR-jaimat, az volt az első alkalom, hogy valaha is ténylegesen békét éreztem. Azt, hogy önmagam vagyok.” A BARS kezelés alatt nincs feléd elvárás, nem kell semminek megfelelned. Egyszerűen csak teret kapsz arra, hogy önmagad légy. A kezelés alatt pedig olyan mintha új operációs rendszert kapnál és a sérült, töredezett file-oket kitörölnénk, helyet teremtve és lehetőséget az igazi önmagadnak.

Mások véleménye a közös munkánkról

Rólam

Kikkel dolgozom?

Vállalkozókkal, édesanyákkal- és gyermekeikkel, nőkkel, lányokkal, cégtulajdonosokkal, HR-esekkel, pénzügyi szakemberekkel, informatikusokkal, könyvszerzőkkel, külföldön élő magyarokkal, vizsgára készülőkkel, üzletemberekkel, masszőrökkel, access bars kezelőkkel, coachokkal, üzletasszonyokkal.

Mi az Access Bars kezelés, vagy terápia?

Az Access Bars energetikai testkezelés

Az Access Bars az Access Consciousness (hozzáférés a tudatossághoz) módszertanának egyik energetikai testkezelése. Szívemnek kedves szlogenjük: ‘Megerősíteni az embereket abban, hogy tudják, amit tudnak.’

Bars kezelés egyik hatása az energiaszint rendeződése, frissesség és a korábban megoldhatatlannak tűnő helyzetekre érkező új megoldások megérkezése.

Bars érintéses kezelés véget vet a stressznek, és megnyugtatja az elmét.

Az Access Bars kezelést a hajas fejbőr 32 pontjának érintésével végzem, egy nyugodt légkörű szobában, miközben Te egy kényelmes masszázságyon pihensz.

Először kimozgatom a besűrűsödött energiákat a szervezetedből, majd a hajas fejbőr 32 pontját érintem finoman, amelyek különböző gondolati formákhoz (nézőpontokhoz) kapcsolódnak, mint kreativitás, az éberség, a kontroll, a kapcsolatok teremtése, a kommunikáció, a szexualitás, az öröm, a szomorúság, a kedvesség, a béke, a hála és a nyugalom, remények és álmok és a pénz.

Mire számíthatsz az Access Bars kezelést követően?

Bars előtt után
 • Kipihentebb leszel
 • Kitisztulnak a gondolataid
 • Úgy érzed magad, mintha feltöltődtél volna energiával
 • Új ötleteid születnek régóta megoldhatatlannak tűnő problémákra
 • Felfrissülsz

Milyen formában dolgozhatsz velem?

Access Bars terápiák

Egyéni kezelés

 • 50′ egyéni kezelés számodra
 • Javaslat egyéni esszenciális olaj használatra

20.000Ft/alkalom

Szülő & Gyermek

 • 50′ kezelés Neked, és a gyermekednek egyszerre
  • az együttes súlyotok maximum 100kg lehet a masszáságy terhelhetőségére tekintettel
 • Javaslat egyéni esszenciális olaj használatra

20.000Ft/alkalom

Az anya-gyermek Bars kezelésről írtam egy cikket. Kattints, és olvasd el!

Fizetés és számlázás

 • Bankkártyás fizetés: a webshopomban Barionon keresztül.
 • A számlát fizetést követően azonnal megkapod a megadott email címedre.
 • Kérlek vedd figyelembe, hogy az időpontod akkor válik valós foglalássá, miután a kezelés tiszteletdíját kifizetted a webshopban. Ha így lecsúsznál az időpontodról, természetesen új időpontot egyeztetünk. Köszönöm az odafigyelésed!

Helyszínek

ALDEA-Stúdió Budapest, IX. kerület Páva utca 27-29.

KAMILLA ÉLETMÓD KÖZPONT Budapest, IX. Márton utca 28.

VÁLTOZÁS SZIGETE Velence

GYIK

Minden érdeklődővel dolgozol?

Nem. Ha más szakemberre van szüksége az illetőnek, esetleg a helyzete túlmutat a kompetenciahatárokon, máshoz irányítom.

Hogyan döntöd el, hogy kivel dolgozol?

Az online programok esetén nincs szűrő, aki úgy érzi, hogy a problémájára az én programom a megoldás örömmel adom át a tudásom neki.

Konzultációk és hosszabb együttműködés esetében az előzetes konzultáció alatt 3 dolgot figyelek: (1) ha tudásbeli kérdés van, azon tudok-e segíteni? (2) hajlandó-e az illető tenni a változás érdekében, azaz elkötelezett-e? (3) van-e tudatalatti, nézőpontbeli blokkja, aminek a kioldásával tudok segíteni.

Kin múlik a közös munka sikere?

Leginkább rajtad, hogy elvégzed-e a munkát, ami a változáshoz szükséges. A tudásomat és a támogatásomat adom neked, ám ez nélküled nem fog működni. Ha hárításból élsz, ha nem vállalod az időszakos kellemetlenségeket, akkor bizony a közös időnk haszontalan lesz. Amennyit beleteszel, annyit tudsz majd profitálni a munkánkból.

Van lehetőség kedvezményre, vagy részletfizetésre?

Nincs. Kivéve, ahol eleve egy kedvező csomagot állítok össze.

Mit jelent az utánkövetés?

Gyógynövényterápiás- és életmódkonzultációt követően egy héten keresztül még kérdezhetsz tőlem, hogy minden teljesen tisztázott legyen a javasoltakkal kapcsolatban.

Egyéni együttműködés esetén pedig 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap múlva van egy utánkövető beszélgetés, ahol megnézzük hol is tartasz. Van-e esetleg szükséged a segítségemre.

Légy egészséges és sikeres! Természetesen.

Ebben leszek a segítségedre.

Hacsavecz Beatrix Mérnök-természetgyógyász, thetahealer, access bars kezelő
Hacsavecz Beatrix Mérnök-természetgyógyász, thetahealer, access bars kezelő