Blog,  Életmód,  IR lélek

Barátság – a lélek wellness

Elengedtük egymás életének fonalát.

Ezt hívják úgy, hogy elsodort bennünket az élet. Mi pedig tehetetlenül hagytuk. A mindennapok igájában: a vállalkozások,  a gyerekek, az egészségügyi problémák, a munkahely, a családi élet mellett először csak alig-alig láttuk egymást, mostanra szinte idegenekké váltunk.

Ja, hogy ott vannak még az átbeszélgetett nyári éjszakák emlékei? Vagy a szétkapcsolásig nyúló telefonhívások? A közös városi világmegváltó séták? Az önfeledt pillanatok nyomai? Vagy a legtisztább kommunikáció varázsa?

Nem, nem téged hibáztatlak, vagy saját magamat. Egyszerűen így alakult.

[su_highlight background=”#99ffe7″]Úgy döntöttem ezt nem hagyom annyiban.[/su_highlight]

Nem vagyok partner a barátságunk elengedésében. – Talán sokéves kapcsolatunk első ilyen alkalma ez, amikor tudatosan szegülök ellen. Nem fogadom el a gondolatot, hogy túlhaladtuk egymás barátságát. (Azért a kisördög ott bökdös a villájával, hogy talán mégis?!)

Tudom nincs időd. Tudom, nekem sincs.

[su_highlight background=”#99ffe7″]Kitaláltam valamit… Tudod, én nem halogathatok.[/su_highlight] Egy inzulinrezisztens legjobb barátja a MOST.

Így hát körvonalazom, és ablakot nyitok a ‘Mi időnk’-re. Ezt az ablakot fenntartom és nyitva hagyom, hogy begyere rajta, hogy elmondd mi van veled, hogy más szemszögből magyarázhasd a világot, hogy elengedd a kötelezőt, hogy együtt bámuljuk a Dunát… és mindezt nem kizárólag Te, és egyedül, hanem együtt, közösen a ‘Mi időnk’-ben.

[su_highlight background=”#99ffe7″]Mit gondolsz?[/su_highlight]

Menni fog? Tudjuk magunk számára fontosabbá tenni a ‘Mi időnk’-et, arra a csütörtöki 2 órára? Vajon be tudjuk osztani a maradék 166 órát, hogy 2 csak a ‘Mi időnk’ lehessen?

IR-esként megtanítottam magamnak, hogy beszélgessek és hallgassak, mert a jó emberi kapcsolatok gyógyítanak. Az egyetértés, amit a barátomtól kaphatok megerősít, hogy jó úton járok, hogy jó és valaki számára elfogadható vagyok. Még az is lehet, hogy többen vannak ezzel így 🙂 Tudom, hogy Te, Kedves Barátom most nem nevetsz, mert tudod, hogy a saját úton való járáshoz ezek a megerősítések, biztatások, bizalmas beszélgetések bizony jól jönnek a tarisznyába.

Elengedtük egymás életének fonalát. Ez talán a pillanat, amikor újra felvehetjük a szálakat…

 

[su_note note_color=”#fbfbaf”]Olvasd el korábbi bejegyzéseimet!

[su_posts posts_per_page=”3″ tax_operator=”0″ order=”desc” orderby=”rand”] [/su_note]

[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”17″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]

 

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .