doterra_rendelés
Borsmenta - Mentha x piperita L.,  doTERRA esszenciák,  GYIK,  Gyógynövényterápia

doTERRA rendelési lehetőségek

Időszerű összefoglalnom, hogyan is tudtok doTERRA esszenciákhoz jutni és otthonra magatoknak megrendelni.

Nézzük a lehetőségeket!

(1.) Amikor az én csomagomhoz csatlakozik valaki.
 
Ebben az esetben keress meg bátran az eléhetőségeim egyikén és megbeszéljük mit szeretnél pontosan. Vagy, ha problémára keresed a megoldást, akkor azt beszéljük át és javaslok neked illókat.

Így zajlik: Első lépésben az olaj kiválasztása után megnézzük majd a katalógusban az árat, amit elutalsz nekem és én ezután beleteszem a rendelésembe. A sorrend ilyenkor pontosan ez, mert sajnos nem tudom az olajok árát megelőlegezni. (Persze, más a helyzet, ha valamiből van nekem bontatlan üveg itthon. Érte jöttök és már vihetitek is 😉

 
Aztán, amikor megérkezik a csomagom, szólok neked és megbeszéljük mikor és hol tudod átvenni a rendelésed. 🙂 

Előnye, hogy
(1.) A szállítási költségen osztozunk, így téged is kevesebb terhel. Ezt el szoktam osztani a csomag-résztvevők között és ez így elég kedvező tud lenni.
(2.), hogy az én 25%-os kedvezményem oda adom neked, ami hivatalosan csak az után jár, hogy az éves regisztrációt befizette valaki (ez kb. 20-25EUR/év és a második évtől már ajándék olajat kapsz a befizetett összegért, szval valójában már nincs költség. Én most #borsmenta olajat kaptam, ami talán még drágább is, mint az éves tagdíj, és olyan jolly joker olaj, ami garantáltan elfogy nem is egy üveggel évente).

– Hátránya talán, hogy

  • Budapesten tudod átvenni a Corvin Pláza környékén, vagy a
  • IX.kerület-ben a Kamilla életmódközpontban, vagy
  • Sukorón a Velencei tónál.
 
Postázásra nem vagyok berendezkedve. Egyszer-egyszer postázok, de valahogy nem vagyok nagy bizalommal a Magyar Posta felé. Akkor már kérd házhoz a csomagod 🙂 és akkor minden teljesen tiszta. Ezekről a lehetőségekről írok lentebb a 2. és 3. pontokban. Olvass csak tovább!

(2.) Vásárlóként vásárolsz a webáruházból. Ez pont olyan, mint máshol.

 
Erre a linkre kattintva: http://doterra.myvoffice.com/hacsaveczbetti/#/ A jobb felső menüből a ‘Vásárlás’ menüponton kattogtatod össze a webáruházból amire szükséged van. Fizetsz, szállítanak és mindenki boldog. 🙂 

Előnye:

Házhoz szállítja a doTERRA a maga extra biztonságos és körültekintő csomagolásában. Én ez imádom nagyon! 🤩

– Hátrányának nem mondanám, de fontos figyelembe venni, hogy így bizony normál kiskereskedelmi áron kapod a termékeket. Sokan vásárolnak így, akik egy-egy terméket szeretnének alkalmanként, de nem szeretnének éves törzsvásárlói díjat fizetni. Ez is rendben van. A termékek remekek. A kiválasztásban pedig segítek, nem marad senki magára ilyenkor sem. Ugyanúgy a kontaktjaimon lépj nyugodtan kapcsolatba velem és meséld el mit szeretnél, mire keresed a megoldást! 

 
 
(3.) Ez pedig az az eset, amikor szeretnéd saját jogon megkapni a 25% kedvezményt és/vagy nagyobb terveid vannak az illóolajokkal. Például szakember vagy, illóolaj szakértő, természetgyógyász, orvos, házipatikát építő édesanya, bioboltos…, tehát jó sok oka lehet, hogy ezt választod.
 
Szintén erre a linkre kattintva indítod a vásárlásod: http://doterra.myvoffice.com/hacsaveczbetti/#/ DE! a jobb felső menüből a ‘Csatlakozzon és spóroljon’ menüpontot válaszod. Itt van további javaslatom is, például hogy a Wellness tanácsadó lehetőséget válaszd majd, amikor oda jutsz a kattogtatásban és felteszi a kérdést a felület. Ebben az esetben ugyanis több nyereséged is lesz:

– (1.) már az első vásárlásnál kapod a 25% kedvezmény
– (2.) további kedvezményekre leszel jogosult, amit most nem részletezek, de kedvezőbben kapod a rendeléseidet, visszakapod a szállítási költséget és jogosult lehetsz a hűségprogramra, amiben a havi ajándéktermékeket is megkapod.
– (3.) mások is csatlakozhatnak hozzád, nem kell és nem kötelező semmi, csak lehetőség, aminek a kapuja ezzel megnyílik előtted. Ha akarod kihasználod most vagy később, ha akarod nem.
– (4.) házhoz szállítás.
 
Ebben az esetben az első rendelésedhez a program hozzá számolja a 20 vagy 25EUR éves tagsági díjat, amit fentebb említettem.
 
Természetesen itt is veled vagyok. A termékválasztásban segítek, ha igényed van rá, vagy többen összejöttök ilyen igényekkel szívesen tartok képzéseket is. A regisztrációban pedig bevallom a doterra ügyfélszolgálat ( +36 1 808 8058) szokott segíteni azoknak, akik a linkemen keresztül regisztrálnak, mert ők minden ilyen adminisztrációs dologban szuper felkészültek és pikk-pakk megoldanak mindent – és szuper cukik, türelmesek – csak mondom és nem a levegőbe beszélek, már teszteltem ők néhányszor. Őket ajánlom jó szívvel, mert ők nálam sokkal rutinosabban csinálják 🙂
 
Fontosnak tartom megemlíteni, hogy a linken történő vásárlással, vagy regisztrációval az én csapatom tagjává válsz, ami azt jelenti neked, hogy számíthatsz rám rendelésnél. Nekem pedig azt, hogy mint ‘kereskedőd’ valamennyi bónuszt jóvá írnak nekem a te forgalmad után. Tehát így lesz győztes, győztes a helyzet. És igen, én nagyon-nagyon-nagyon örülök neki, ha hozzám csatlakoztok 🤩
 
GYIK:
Külföldről is lehet ezen a linken keresztül rendelni?
  • Igen lehet. Rendeljetek! Imádom, amikor a világ különböző pontjairól rendeltek és én látom a webes felületen! 😍😍😍😍
 
Remélem mindent leírtam.
Termékárak pedig a webshopban találhatók. Értelemszerűen a kiskereskedelmi ár lesz a (2.) szerint vásárlóknak kiszámlázva, a nagykereskedelmi ár az (1.) és (3.) pont szerint vásárlóknak.
 
Nem akartam nagyon száraznak tűnni, de hát ez egy ilyen technikai leírás és igen fontos a pontossága annak, aki épp rendelni szeretne.
 
Keressetek bátran ezzel együtt és kérdezzetek! 😘😘😘
 
Ölelés,
 
Betti 🌷
Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy és , szöveg, amely így szól: „Így rendelhetsz magadnak otthonra doTERRA termékeket Én is hamarosan rendelek, az én csomagomhoz is tudsz csatlakozni Oszd Oszdmegazokkal,akiketérdekelhet! meg azokkal, akiket Hacsavecz Betti vagyok. Thetahealer, Természetgyógyász- fitoterapeuta jelölt. Örülök, hogy itt vagy! www.hacsaveczbetti.hu”
 

Kattints ide, ha kalandoznál a termékek között!

Korábban is írtam már a doTERRA rendszeréről, ha szívesen olvasnád ezt KATTINTS ide.

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .