Gyógynövényterápiás- és életmódkonzultáció

Amikor tudod, hogy a természetes gyógymódok az elsődlegesek számodra

A Gyógynövényterápiás- és életmódtanácsadás azok számára hasznos, akik természetes eszközöket alkalmazva élik a prevenció fontosságát, a természetes gyógymódokat részesítik előnyben egészségügyi problémáik megoldásánál, vagy orvosi terápia kiegészítő kezeléseként és felépülésük során.

Az előzetes konzultáció

Online zajlik, előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben nem vagy biztos, hogy rám van-e szükséged jelentkezz a 30 perces előzetes konzultációra vagy írj, egy rövid emailt (hello@hacsaveczbetti.hu) a problémádról, és segítek eldönteni, hogy rám vagy más szakemberre van-e szükséged.

Tudnod kell, hogy gyógynövényekkel és természetes módszerekkel dolgozom, egyes esetekben megtanítok olyan mentális technikákat neked, amitől boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik az életed.

Nem vagyok orvos, varázsló vagy pszichoterapeuta.

Alkalmazott módszereim -ThetaHealing, Access Bars, Esszenciális Olajok, gyógynövényes terápiák – személyre szabásával boldogabbá teszem az életed.

Milyen „tünetekkel” fordulnak hozzám az ügyfeleim?

A közös munka során azoknak tudok leginkább segíteni, akik a következő tünetek valamelyikével találják szemben magukat.

Szeretnél életmódot váltani természetes úton, hogy egészségesebb legyél – és ehhez keresel szakértő segítséget…

Eljött az ideje, hogy változtass, mert rosszul alszol, puffadsz, néhány kg esetleg fel is csúszott, stresszes vagy, hullik a hajad és úgy érzed amit önmagadtól meg tudtál tenni azt már megtetted az ügyben. 

Inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálad és a gyógyszereknek se szeri, se száma, amit szedned kell – örülnél, ha helyreállna az egyensúly a szervezetedben…

Talán már éled egy ideje az inzulinrezisztens életmóddal járó nehézségeket, most pedig igazán változtatni akarsz, hogy a szervezeted öngyógyító képességét felélesztve a lehető legkevesebb kémiai anyagot kelljen beszedned a továbbiakban. 

Inzulinrezisztensként nem csupán az étkezésedre fordítunk jelentős figyelmet, hanem a szervezetedben lévő gyulladásos folyamat természetes úton történő megszüntetésére is.

Ha azt kérdezed tőlem melós lesz-e, őszintén fogok válaszolni, hogy igen. A rögzült szokásaink megváltoztatása kivétel nélkül odafigyelést igényel. Jól tudom nem ezt akartad hallani. Annak idején én sem és végül mégis belevágtam, amit nem bántam meg.

PMS-el küzdesz, hullik a hajad és tudod, hogy a sampon + a vitamin nem elég, az életmódodon is változtatni kell.

Amit lehetett beszedtél mégis hullámzik a hangulatod, már saját magadat is kikészíted menstruáció előtt 7-10 nappal.

Rosszul alszol, éjjel megébredsz és nehéz a visszaalvásod, esetleg már az esti elalvással is gondjaid vannak?

Tisztában vagy a pihentető alvás fontosságával és nem akarod gyógyszerekkel kikényszeríteni mindezt a szervezetedből, ezért keresed a természetes megoldásokat, amik igazán hatékonyak.

Hallottál már a gyógynövények és illóolajok áldásos hatásairól és azt szeretnéd, ha szakértővel állítanátok be közösen a megfelelő adagolást.

Fordítani szeretnél az életed kerekén

Te már tudod, hogy a saját gondolataid és érzelmeid megváltoztatása szükséges ahhoz, hogy az életed minősége és a kapcsolataid kiegyensúlyozottá váljanak. Azonban arra is rájöttél már, hogy egyedül ez nem fog menni. A gyógynövények, illóolajok és mentális technikák készséggel a segítségedre lesznek, hogy elérd a célod.

A helyzetedtől függően megkönnyítjük a pihenésed, átnézzük milyen étrend segítene egy kiegyensúlyozottabb élethez és stresszcsökkentő módszerek mellett megfelelő gyógynövényeket is bevezetünk a mindennapjaidba az egyensúlyod megszilárdulásáig.

Zaklatott vagy és stresszes?

A mai világban nincs olyan ember, akire ne férne rá egy kis lazítás, az állandó zakatoló gondolatoktól való megszabadulás.

A gyógynövények szerencsére a nyugtatásban, pihentetésben fantasztikusak és az életmódodhoz illesztve alkalmazhatjuk főzetként, fürdőként, kapszulás formában, lábfürdőként, illóolajként, vagy akár alvópárnaként is őket.

Tanulni szeretnél az illóolajok- és gyógynövények gyógyhatásairól

Tisztában vagy a gyógynövények és illóolajok gyógyhatásaival és többet szeretnél tudni a használatukról.

Esetleg van egy közösséged, egy iskolád, követőtáborod, akiket ebben a témában szeretnél felkészíteni a tudatos illóolaj- és gyógynövényhasználatra.

Mások véleménye a közös munkánkról

Rólam

Kikkel dolgozom?

Vállalkozókkal, édesanyákkal, nőkkel, lányokkal, cégtulajdonosokkal, HR-esekkel, pénzügyi szakemberekkel, informatikusokkal, könyvszerzőkkel, külföldön élő magyarokkal, vizsgára készülőkkel, üzletemberekkel, masszőrökkel, access bars kezelőkkel, coachokkal, üzletasszonyokkal.

Hogyan zajlik a tanácsadás?

Az online Gyógynövényterápiás- és életmódtanácsadás a következők szerint működik:

A konzultáció 2 online részből áll. Alkalmanként körülbelül 30 perccel kalkulálj.

A konzultáció első alkalmát megelőzi, hogy visszaküldd nekem a konzultációhoz kapcsolódó Adatlapot/Anamnézislapot és Nyilatkozatokat, valamint a kitöltött Táplálkozási naplót. Az egyeztetett időpontunkat megelőzően legkésőbb 48 órával kérném ezeket tőled, hogy alaposan felkészülhessek az állapotodból.


Az első beszélgetésre a megbeszélt időpontban akkor tud sor kerülni, amikor legalább 2 munkanappal az időpontot megelőzően megkaptam tőled a fenti dokumentumokat (Adatlap, Anamnézislap, Nyilatkozatok, Táplálkozási napló) elemzésre. Az első beszélgetés során szóban is elmondod a panaszaidat, rákérdezek a gyógyszerszedési szokásaidra, a rendszeresen szedett táplálék-kiegészítőidre, allergiáidra, betegségeidre, és egyéb szokásaidra is a panaszaid alapján. 

A beszélgetésen elhangzottak, és az anamnézis lap alapján 3-4 munkanap alatt elkészítem számodra az ajánlásomat, amit emailben küldök el neked és egyeztetjük a 2. beszélgetés időpontját. 


A második beszélgetés: (szintén körülbelül 30 perc) alkalmával átbeszéljük a javasolt kezelési tervet, mit és hogyan kell használni, mire kell figyelemmel lenni, hogy a legkönyebb alkalmazni az ajánlottakat. Ha ellenállásod van valamivel kapcsolatban, vagy úgy érzed nem illeszthető be a megszokott életedbe arról is itt esik szó.


Kontroll(ok): egyeztetjük az időpontját. Normális, hogy az idő előrehaladtával újra ellenőrizni szükséges az állapotodat, változtatni / finomítani kell a kezelési tervben. Ilyenkor szokott kiderülni az is, ha a gyakorlatban valamit mégsem tudtál beilleszteni, akkor természetesen változtatunk, hogy igazán jó legyen. A kontrollhoz már csak egy időpontot kell egyeztetned velem és a konzultációs díjat a webshopban megtérítened legalább a konzultációnkat megelőzően 48 órával. Tudnod kell, hogy bármilyen konzultációra egyeztetsz időpontot nálam, az időpont akkor válik véglegesen a tiéddé, amikor a konzultációs díj megérkezett hozzám és a számla kiállításra került. Addig a neked javasolt időpontot másnak is ki tudom szabadon ajánlani. Ha emiatt új időpontot kell egyeztetnünk, akkor természetesen megtesszük.


Új téma, új betegség esetén újra indítjuk a kört az ‘első’ konzultációval. Amennyiben életmódváltásra van szükséged, akkor egy állapotfelméréssel kezünk és meghatározzuk a változtatásra szoruló életterületeket és Egyéni programot alakítunk ki.

Ami nincs benne a konzultációs díjban:

  • a termékek, gyógynövények, készítmények amiket javaslok használni. – A beszerzésükben tudok segíteni természetesen, hogy neked házhoz szállítódjon minden.
  • laborvizsgálatok díja – amit én természetesen nem írhatok elő, de nincs kizárva, hogy szükség lesz a probléma okának feltárásához ilyesmire is.
  • InBody testösszetétel mérés díja

Amire pedig kérlek légy figyelemmel:

  • hogy az előre egyeztetett időpont előtt legalább 48 órával korábban megérkezzenek a kitöltött dokumentumok hozzám értékelésre. Ha eddig az időpontig nem érkezik meg, akkor új időpontegyeztetés válik szükségessé.
  • hogy a konzultációs folyamatot megelőzően akkor tudom a kitöltésre váró Anamnézis lapot, Nyilatkozatokat és Étkezési naplót kiküldeni számodra, ha a konzultációs díj megfizetésre került. Minden konzultációról automatikus számlakiállítás történik közvetelenül a kártyás fizetés után.  A fizetés elmaradása esetén az időpontod szabadon foglalhatóvá válik, és veled új időpontot egyeztetünk automatikusan, mert bárkinek bármikor közbejöhet valami.

Mennyibe kerül a konzultáció?

A konzultációs folyamat része, hogy átvizsgálom a hozzám beküldött dokumentumaidat, megtartjuk a 2×30 perc konzultációt és készítek számodra írásban egy terápiás tervet, amelyet átbeszélünk a konzultáció második 30 percében.

A folyamat tiszteletdíja: 25.000Ft

Bónuszok:

  • Előzetes konzultáció lehetősége térítésmentesen
  • A második beszélgetést követően 1 hétig küldhetsz nekem a témáddal kapcsolatos kérdéseket, hogy 100%-os támogatottsággal tudj belevágni a javasolt terápiás terv megvalósításába.

Fizetés és számlázás:

GYIK

Minden érdeklődővel dolgozol?

Nem. Ha más szakemberre van szüksége az illetőnek, esetleg a helyzete túlmutat a kompetenciahatárokon, mához irányítom.

Hogyan döntöd el, hogy kivel dolgozol?

Az online programok esetén nincs szűrő, aki úgy érzi, hogy a problémájára az én programom a megoldás örömmel adom át a tudásom neki.

Konzultációk és hosszabb együttműködés esetében az előzetes konzultáció alatt 3 dolgot figyelek: (1) ha tudásbeli kérdés van, azon tudok-e segíteni? (2) hajlandó-e az illető tenni a változás érdekében, azaz elkötelezett-e? (3) van-e tudatalatti, nézőpontbeli blokkja, aminek a kioldásával tudok segíteni.

Kin múlik a közös munka sikere?

Leginkább rajtad, hogy elvégzed-e a munkát, ami a változáshoz szükséges. A tudásomat és a támogatásomat adom neked, ám ez nélküled nem fog működni. Ha hárításból élsz, ha nem vállalod az időszakos kellemetlenségeket, akkor bizony a közös időnk haszontalan lesz. Amennyit beleteszel, annyit tudsz majd profitálni a munkánkból.

Van lehetőség kedvezményre, vagy részletfizetésre?

Nincs. Kivéve, ahol eleve egy kedvező csomagot állítok össze.

Mit jelent az utánkövetés?

Gyógynövényterápiás- és életmódkonzultációt követően egy héten keresztül még kérdezhetsz tőlem, hogy minden teljesen tisztázott legyen a javasoltakkal kapcsolatban.

Egyéni együttműködés esetén pedig 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap múlva van egy utánkövető beszélgetés, ahol megnézzük hol is tartasz. Van-e esetleg szükséged a segítségemre.

Egészséges test és lélek legyen a célod, és bárhol otthon leszel a világban!

Ebben leszek a segítségedre.

Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő
Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő