Hacsavecz Betti.hu (7)

Bettiről

Ha azért vagy itt, mert azt hiszed megtanítalak varázsolni, akkor most szólok: itt a tudatos teremtéssel dolgozunk. 

A cél, hogy tudatosan éld: minden egyes nap, minden egyes pillanatában teremted az életed. 

Amilyen most az egészségi állapotod, az anyagi helyzeted, a párkapcsolatod, a munkahelyi környezeted az mind a te tudatos, vagy tudattalan működéseidnek az eredménye. Nem a szomszédé, a tiéd. Ahogy az enyém, meg az enyém, csak hogy nehogy egyedül érezd magad ebben. 😀

A legjobb helyen vagy ahhoz, hogy rájöjj hogyan csinálod, és mennyire fontos: A tudat: életed hajójának kormányosa te vagy, és ne csak tudd mindezt, meg is tudd cselekedni ami a kormányzásához kell. Ebben vagyok járatos, ebben segítek a hozzám fordulóknak.


Számomra a ThetaHealing maga a megértés.

Letisztult és alkalmazkodó eszköztár, amellyel megértem a saját teremtéseimet és másoknak is segíthetek, hogy ők is megértsék a sajátjaikat. Amikor a tudattalanból a tudatosság elé kerülnek vélemények, hitrendszerek, szűrők, értelmezések és ítéletek, amik már nem segítik, inkább gátolják a jelen életü(n)k jól megélését, a céljaink megteremtését. A Thetahealing lehetőség arra, hogy ezeket az ítéleteket lecseréljük olyan gondolatokra (érzésekre, ítéletekre, hitrendszerekre, vagy épp az ítéletmentességre fűggően attól, ki merre tart éppen), amelyek támogatják az életünket. 

Lehet nélküle célt megvalósítani, de vele sokkal-sokkal könnyebb.

Az ember éveket spórolhat magának a céljai felé egy-egy konzultációval is. Nem csak évekről van itt szó, hanem könnyedségről is, mert amint megváltoznak a hitrendszereid, a gondolataid saját magadról és a világodról könnyebbé válik – szinte természetessé – elérni a kitűzött célokat is.

Hogy dolgozni kell-e a célokért a konzultációk után is?

Igen. A tudatos és a tudatalatti összehangolása, összerendezése mellett a cselekvés nem egy megspórolható tényező. Viszont könnyebb lesz, és hatékonyabb minden.


Hacsavecz Betti (Beatrix) vagyok. ThetaHealer, a doTERRA által tanúsított Esszenciális Olaj Specialista, Természetgyógyász-fitoterapeuta jelölt.

Gyermekkorom óta rendkívül zárkózott voltam, hihetetlen érzékenységgel kiegészítve. Talán épp emiatt sokáig készültem művészeti pályára. Most ezt a tudásom a hitrendszerek feltérképezésére használom zárt, kiscsoportos keretek között. A feltűnő érzékenységemet csak megkoronázta a mélyen beégett hibás önkép, tele önsorsrontással, önszabotázzsal. 

A felhalmozott blokkjaim miatt nagyon nem a saját utamat jártam, a sok önképzés ellenére mégsem jöttem rá igazán, hogyan lehetne a dolgaim eredménye egy elégedett és magabiztos élet, vagy egyáltalán mit kellene másként csinálnom. Azt tudtam, hogy ami van, azt kiválóan tudom csinálni, nem kérdés; mégsem a vérpezsdítően Igazi számomra. Nincs meg benne, az a varázslatos erő, ami néha egy pillanatra meg-megcsillant az életemben és amit érezni akartam a lehető legtöbbet, sőt irányítani: belelépni, amikor csak akarok.

Számos eszközzel igyekeztem megoldást találni, az igazi áttörést akkorra teszem, amikor elsajátítottam a ThetaHealing módszertanát. Ezt erősítettem tovább, amikor nyitottá váltam a természetes egészségmegőrzés, a gyógynövények és az illóolajok lélegzetelállító világára.

A folyamatos gyakorlásnak, és önmunkának köszönhetően egyre növekvő magabiztosságról, a saját értékeimnek az észrevételéről, céltudatosságról, javuló emberi kapcsolatokról, megvalósuló álmokról számolhatok be. Ügyfeleimnél sokkal átütőbbnek látom a sikereket, de erről beszéljenek ők maguk:
Olvasd el ezt visszajelzést a közös munkáról ide kattintva!

A ThetaHealing konzultációról bővebben is írtam ITT. Gyere olvasd el!

Ha pedig már tudod, hogy konzultációt szeretnél töltsd ki az alábbi mezőket.

.