HacsaveczBetti, a projektszemléletű terapeuta

Az a terapeuta vagyok, aki a gyakorlatias gondolkodásban, a projektszemléletben egyaránt olyan erős, mint a lelki rezgések kezelésében.

HacsaveczBetti a projektszemléletű terapeuta
HacsaveczBetti a projektszemléletű terapeuta

Színek-formák-illatok-minőségek-érzelmek-energiák világa könnyen fogható nekem, mindezt fűszerezem a természetes gyógynövényes gyógymódok korunknak megfelelő korszerű alkalmazásával.

  • Inzulinrezisztensekkel,
  • nőkkel,
  • vállalkozókkal,
  • vállalkozónőkkel dolgozom együtt első sorban – bár néhány férfi kliensem is megelégedettséggel veszi a közös munkát -, akik a közreműködésemmel jobbá, élhetőbbé teszik a saját életüket/vállalkozásukat és ezzel együtt azt a mikrokörnyezetet, amiben élnek és vállalkoznak.

100%-ban személyre szabott megoldásokat adok a személyes konzultációkon, ahol minden esetben – legyen az aprónak tűnő, vagy igazán nagy projekt (én szívesebben hívom projektnek mint problémának a témákat, hiszen a projekteknek van elejük, végük, és eredményük. A problémák pedig gyakran tűnnek nyúlósnak, hidegnek, nyomasztónak és megoldhatatlannak.)

A növényekkel kapcsolatos szeretetteljes munkát generációsan a nagymamáimtól szívtam mélyen magamba, akik messze földön híresek voltak precizitásukról és gyönyörű kertjeikről. Bár tőlük fizikailag messze vezetett az utam, a növények varázslatos, okos világa teljesen kikapcsol és megnyugtat. 

A növényekkel való foglalkozás egy olyan tudomány, amely évezredek hagyományait és tapasztalatait öleli magába, miközben a mai fitoterápiás – természetgyógyászati módszerek, és hatóanyagok hatásai a gyógyszerekéhez hasonlóan mélyen, és tudományosan is bizonyítottan léteznek. Sőt, a fitoterápia a mai tudományos orvoslás részének lett nyilvánítva az 1991-es Fitoterápiás Kongresszuson…

“A fitoterápia a betegségek, ill. közérzeti panaszok növényekkel, növényi részekkel és ezek készítményeivel való kezelése, illetve megelőzése. … A fitoterápia nem alternatíva, hanem a mai természettudományos orvoslás része. Bizonyos terápiás hiányosságokat képes lefedni, s akut és krónikus betegségek megelőzésében, illetve kezelésében adjuváns (kiegészítő) lehetőségeket kínál.”

3. Fitoterápiás Kongresszus, 1991.

A fitoterapeuta hivatásban egyszerre van jelen a hagyomány, a tapasztalat, a misztikum és a jelen kor tudománya.

Mindez pedig csodálatosan illeszkedik a már működő lelki segítő praxisomhoz, ahol elsősorban a ThetaHealing módszertanát alkalmazom. A Thetahealing az, ami vallásfüggetlenül megnyitotta számomra a lehetőséget a lelki gátak feloldásához, a teremtések – legyen szó egészségről, jóllétről, jó, vagy jobb munkahelyről, karrierről, párkapcsolatról, önbizalomról, vállalkozási célokról – megértésének, gyakorlásának és továbbadásának irányához.

Szívesen tanítok, és osztom meg a tudásom az arra nyitottakkal

“A legjobb projekt,

amin valaha is

dolgozni fogsz,

az te magad vagy.”

@noivezetok

A hozzám fordulókat éppen ezért testi- és lelki kihívásaik megoldásában egy személyben tudom támogatni. Figyelembe véve az egyén sajátos élethelyzetét, környezetét, lehetőségeit és szándékait. 

Aki hozzám fordul, komoly szándéka van az aktuális helyzetén való változtatásra, a kimozdulásra és a megfelelő új irány megtalálására. Ezen az alapon tudunk könnyedén haladva dolgozni. 

Minden esetben kijelöljük az elérendő célt, amely felé szisztematikus munkával haladunk. 

A ThetaHealing konzultációról bővebben is írtam ITT. Gyere olvasd el!

Ha pedig már tudod, hogy konzultációt szeretnél töltsd ki az alábbi mezőket.

.