Bettiről

Hacsavecz Beatrix (Betti) vagyok. 

Jelenleg a természetgyógyász végzettségem megszerzésén dolgozom, amiben úgy érzem megtaláltam az igazi hivatásom. 

Gyermekkorom óta rendkívül zárkózott voltam, hihetetlen érzékenységgel kiegészítve. Mindezt csak megkoronázta a mélyen beégett hibás önkép, tele önsorsrontással, önszabotázzsal. 

A felhalmozott blokkjaim miatt nagyon nem a saját utamat jártam, a sok önképzés ellenére mégsem jöttem rá igazán, hogyan lehetne a dolgaim eredménye egy elégedett és magabiztos élet, vagy egyáltalán mit kellene másként csinálnom. Azt tudtam, hogy ami van, azt kiválóan tudom csinálni, nem kérdés; mégsem a vérpezsdítően Igazi számomra. Nincs meg benne, az a varázslatos erő, ami néha egy pillanatra meg-megcsillant az életemben és amit érezni akartam a lehető legtöbbet, sőt irányítani.

Hacsavecz Betti

Bár számos eszközzel igyekeztem megoldást találni, az igazi áttörést akkorra teszem, amikor elsajátítottam a Thetahealing módszertanát. Ezt erősítettem tovább, amikor nyitottá váltam a természetes egészségmegőrzés, a gyógynövények és az illóolajok lélegzetelállító világára.

A folyamatos gyakorlásnak, és önmunkának köszönhetően egyre növekvő magabiztosságról, a saját értékeimnek az észrevételéről, céltudatosságról, javuló emberi kapcsolatokról, megvalósuló álmokról számolhatok be.