Herbalista (gyógynövényes) konzultáció

Természetes gyógymódok, egészségmegőrzés és rehabilitáció támogatás

Fontosnak érzed, hogy természetes módon kapcsolatba kerülj a testeddel és megőrizd az egészséged. Jó helyen jársz!

Mélységesen hiszek a természet erejében. Ezért kínálok gyógynövényes konzultációt online és offline – és azért tanulok, dolgozom, hogy segítsek a hozzám fordulóknak fenntartani- és/vagy helyreállítani a szervezetük természetes egyensúlyát.

Hagyományos megoldásokat kínálok a gyógyulás támogatására, a mai kor kutatási- és terápiás eredményeinek felhasználásával, amelyek segítenek egészségesnek maradni, és teljesen felépülni.

Tudom, hogy mindazok mellett, amik mostanában történnek, sokan úgy érzik, hogy nem tudnak pihenni. Ezen természetes módszerekkel és egy stabil változtatási stratégiával bizony eredményesen lehet változtatni.

Célom egyszerű: segíteni a nőket abban, hogy újra a lehető legjobban érezzék magukat a bőrükben azáltal, hogy megkapják az egészséges élethez szükséges eszközökhöz és tudáshoz való hozzáférést. Ez azt jelenti, hogy amikor az élet próbára teszi őket, az ne legyen hatással az egészségükre vagy a jólétükre.

Köszönöm ha megtisztelsz azzal, hogy az iránytűd lehetek ezen az úton!

Herbalista konzultáció online és offline

Hogyan zajlik az online konzultáció?

Az online Herbalista tanácsadás a következők szerint működik:

A ‘első’ konzultáció 2 online részből áll alkalmanként maximum 30 perc és minden alkalommal előre egyeztetett felületen és időben történik. Az aktuális díjszabásról ide kattintva tudsz tájékozódni.

1. beszélgetés: (körülbelül 30 perc) ahol szóban is elmondod a panaszaidat és kapsz egy anamnézis kérdőívet emailen keresztül tőlem, ahol rákérdezek a gyógyszerszedési szokásaidra, a rendszeresen szedett táplálék-kiegészítőidre, allergiáidra, betegségeidre, és egyéb szokásaidra a panaszaid alapján. Ezt kitöltve visszaküldöd majd nekem.

A beszélgetésen elhangzottak és az anamnézis lap alapján 3-4 munkanap alatt elkészítem számodra az ajánlásomat és egyeztetjük a 2. beszélgetés időpontját. Azért csak ekkor, mert az első beszélgetés időpontjában még nem tudjuk mikorra tudod visszaküldeni nekem az anamnézis lapot kitöltve.

2. beszélgetés: (szintén körülbelül 30 perc) itt átbeszéljük a kezelési tervet, mit és hogyan kell használni, mire kell figyelemmel lenni, hogy a legkönyebb alkalmazni az ajánlottakat. Ha ellenállásod van valamivel kapcsolatban, vagy úgy érzed nem illeszthető be a megszokott életedbe arról is itt esik szó.

3. kontroll(ok): egyeztetjük az időpontját. Ennek már külön ára van: itt tudod az aktuális árakat megnézni. Időtartama 30-40 perc. Ha változtatni / finomítani kell a kezelési terven az benne van ebben az árban. Kontrollhoz kérlek válaszd a ‘Kontroll’ szolgáltatást a webshopban miután egyeztettünk időpontot.

Új téma, új betegség esetén újra indítjuk a kört az ‘első’ konzultációval. Amennyiben életmódváltásra van szükséged, akkor egy állapotfelméréssel kezünk és meghatározzuk a nagyobb figyelmet igénylő életterületeket. Ilyen igény esetében írj nekem külön emailt a hello@hacsaveczbetti.hu címemre és egyeztetjük a részleteket.

Ami nincs benne ezekben az árakban:

  • a termékek, gyógynövények, készítmények amiket javaslok használni. – A beszerzésükben tudok segíteni természetesen, hogy neked házhoz szállítódjon minden.
  • laborvizsgálatok díja – amit én természetesen nem írhatok elő csakis a kezelőorvosod.

Szeretettel várlak a kezelésre!

Hacsavecz Betti

Természetgyógyász-fitoterapeuta

ThetaHealer

Access Bars kezelő

Hacsavecz Beatrix természetgyógyász-fitoterapeuta, thetahealer, access bars kezelő