Természetes energia inzulinrezisztenciával

Energikus élet inzulinrezisztenciával

Szeretnéd jól érezni magad a bőrödben, energikusnak lenni, és a mindennapos méricskélést elfelejteni? 

Egészségesen szeretnél élni, de inzulinrezisztenciát állapítottak meg nálad, és azt sem tudod mit vásárolj ezután?

Tudod, hogy neked az előre megírt menütervek abszolutde nem működnek

Imádsz enni, és most kétségbe vagy esve, hogy nem ehetsz semmit? 

Már kipróbáltál ezt-azt, és pontosan tudod, hogy ha nincs mögötted egy remek, a jelenlegi életedre szabott rendszered akkor nem lesz érdemi változás? 

 

Gyanús vagy magadnak? Rosszul alszol, felszaladt pár kiló, pedig nem eszel többet, mint korábban? Néha egyáltalán nem tudsz gondolkodni, mintha köd szállna az elmédre? Nem jutnak eszedbe szavak? Régóta szeretnétek gyereket, de nem jön össze?

Vagy épp a változókort éled, és nem tudod hogyan élj energikus plusz kilóktól mentes egészséges életet?


Nem tudsz magaddal tervezni, mintha a tested cserbenhagyott volna egyik pillanatban tele vagy energiával, a másikban már ráz a hideg, kiver a víz, és órákra le kell dőlnöd? Félve mondasz igent bármilyen esti programra, mert lehet, h elfogy addigra az energiád?

Vagy nálad már diagnosztizálták az inzulinrezisztenciát, de úgy érzed az egyoldalas dokumentum amit kaptál ehhez édes kevés, és több információt szeretnél, kézzelfogható, általad is fenntartható életmódot? Valóban be szeretnéd építeni a változtatásokat az életedbe, hogy végre arra fókuszálhass, ami neked igazán fontos: a szeretteidre, a vállalkozásodra, a szabadidős kalandokra?

 Akkor a legjobb helyen vagy. 

 

A cél, hogy érezd jól magad a bőrödben. Természetesen. 

Alap, hogy jól érezd magad a bőrödben. Alap, hogy úgy érezd jól magad a bőrödben, hogy az a céljaiddal harmóniában van. Kevésbé számít, hogy hány kg-ot mutat a mérleg, vagy hányas ruhát viselsz éppen. 

 

A mai világban, ahol számos dolog követeli a figyelmünket és az energiánkat, jól működő, ránk szabott rendszer nélkül elveszünk. Enni kell, inni kell, aludni, szeretni kell, de hogy lesz ebből egy támogató rendszer üres frázisok nélkül? Egyértelmű, hogy nem elég egy netről letöltött 2 hetes menüterv

 


Az inzulinrezisztencia olyan, mint egy barométer extrém  pontosan azt mutatja meg és haladék nélkül, hogy hányadán állunk az öngondoskodásunkkal. Harmóniában vagyunk-e a lehetőségeinkkel, be tudjuk-e fogadni azokat az eredményeket, amikre olyan nagyon vágyunk? Elő tudjuk-e állítani azokat az eredményeket, amikre vágyunk? Kezünkben van-e a legjobb értelemben, női- és férfienergiáinkat egyesítve az irányítás? 

Az inzulinrezisztencia olyan mint egy lakmuszpapír, ha nem figyelsz magadra a jelekkel azonnal fogsz találkozni: 

 • szétcsúszik a napirended, 
 • harapós leszel, 
 • semmi nem jut eszedbe, mintha bilincsbe verték volna az agyad, 
 • eleve fáradtan ébredsz, 
 • nincs kedved sportolni, 
 • nincs erőd a saját életedre sem,
 • a kilók meg csak szaladnak fel, mintha a napsütés húzná őket, vagy a lélegzetvétel. 

 

A program szerves része az önismereti munka. Annak érdekében, hogy ne a múlt lenyomatai alapján hozzuk meg a döntéseinket, hanem az alapján, ahogy az életünket élni akarjuk. Ez pedig a blokkok oldásán, feldolgozásán keresztül valósul meg, hogy ne üres SMART célokat tűzz ki, hanem végre akard is megvalósítani amit elképzeltél. A program során magad mögé állítunk, mint legfőbb erőforrást.

A tested is mutatja majd, hogy jó irányba haladunk-e. Ha tartalmas tápanyagokat kap, akkor elkezd átalakulni. Több energiád lesz, jobb kedvvel ébredsz reggelente, gyorsabban befejezed a feladataidat és több szabadidőd lehet. Pontosan fogod érezni mikor kell pihenned, és azt meg is fogod tenni. Hiszen a pihenés a munka a munka része!

 

Végre mindezt nem azért fogod így élni, hogy később ne vágják le a lábad, ha végleg kimerül a hasnyálmirigyed inzulintermelő képessége. Vagy megúszd a szív- és érrendszeri problémákat, az ágyhoz kötöttséget, hanem azért, mert így könnyebben veszed az életeddel járó kihívásokat. ÉS talán már tudod, hogy a tested nagyon sokat tud segíteni a legfantasztikusabb céljaid megvalósításában. 


Ehhez ad a mentorprogramom érzelmi- és kézzelfogható logikus rendszert.

Gyógynövényes-, ásványianyag-, táplálékkiegésztő és vitamin javaslatokat.
Rendszert a gyors menütervezésedhez, olyan ételekből, amiket szívesen fogyasztasz.

…és még elképzelhetetlenül sok mindent. Rendszert, tartást, örömet, sikerélményt, nem utolsó sorban természetes egészséges energiát.

Olvasd el lentebb, hogy miről is lesz szó!

 

A program hossza: 14-16 hét

Neked való ez a program, ha…

…ha saját személyreszabott megoldásokat keresel.

…ha a természetes egészségmegőrzést fontosabbnak tartod, a szintetikus piruláknál

…ha tudod, hogy a legjobb fogyókúrás por is addig eredményes, amíg használod, és már igazi ételeket ennél

…ha fenntartható életvitelt szeretnél magadnak kialakítani

…ha a saját erőforássaidat te magad szeretnéd megalkotni

…ha tudod, hogy a vásárlási láz, az evés mind csak ideig-óráig tartó örömet nyújt

…ha hosszútávon építenéd fel a vállalkozásod motorját, a saját teljestőképességedet

…ha a gyermekeidnek példaként szeretnél elől járni

…ha elköteleződtél a változtatás mellett csak még nem tudod hogyan csináld

…ha nem csupán egy menütervre vágysz, hanem egy kész rendszerre, amit be is gyakorlunk

…ha már eleged van az egymásnak ellentmondó információkból, és inkább magadról tanulnál gyakorlati példákon keresztül, amit aztán azonnal ki is tudsz próbálni.

…fogyni szeretnél, de leginkább jól érezni végre magad a bőrödben, az életedben

Fenntartható inzulinrezisztens életmód program

A PROGRAMRÓL

ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL indulunk, ahol megnézem az eddigi leleteidet, orvosi javaslataidat, ha van vérképedet

Testösszetétel-mérést végzünk, annak eredményeit átbeszéljük. Az étkezési naplódat is itt fogom kiértékelni. (Nem hagylak magadra, mindenhez kapsz minta sablont tőlem, amit imádni fogsz használni.)

Részletesen kikérdezlek és meghallgatlak a szokásaidról, a jelenlegi állapotoddal kapcsolatos nehézségeidről. 

Az állapotfelmérést követően kapsz tőlem egy nagyon részletes kezelési javaslatot. Ebben benne lesznek a javasolt táplálékkiegészítők, gyógynövények, azok adagolása is. Valamint azok az életvitelbeli/táplálkozásra vonatkozó javaslatok, amelyek betartásával elindulsz az egészséged irányába.

A mentor program további részeiben megalapozzuk az önismereti oldalt, a támogató szokásokat és közösen készítünk számodra egy, a jelenlegi ízlésednek és életvitelednek megfelelő menütervet.

Nézzük ezt részletesen: 

 1. ÁLLAPOTFELMÉRÉS I.
 2. „Te melyik lelki éhségtípusba tartozol?” Élénk vízió készítése
 3. Szokások I. – jelenlegi szokások feltérképezése, kapcsolódó lelki blokkok oldása
 4. Szokások II. – támogató szokások kialakítása, bevezetése, használati útmutató elkészítése saját magadhoz, új mindset megalapozása
 5. Étkezés tervezése I. – megszokott ízek megismerése, új alapanyagok megismerése, konyhatechnológiák
 6. Étkezés tervezése II. – gyors módszer, hogy pillanatok alatt legyen egy jó menüterved
 7. Támogató napirend kialakítása – Nem elég, hogy bagoly vagy pacsirta vagy, ennél többet kell tudnod magadról, hogy működjön is. 
 8. Összefoglaló alkalom – a tanultak átbeszélése, ismétlés, finomítások
 9. ÁLLAPOTFELMÉRÉS II.

A program során heti/két heti rendszerességgel találkozunk online, vagy offline előre egyeztetett időpontokban. Illetve az 8. alkalom és a II. ÁLLAPOTFELMÉRÉS között eltelik 6-8 hét, amikor melletted vagyok a háttérben, de a tanultak alapján te magad teszteled le, hogy mi az ami igazán működik neked.A programot pedig a II. ÁLLAPOTFELMÉRÉSSEL zárjuk, hogy láthatóvá váljanak az elért eredmények és kijelöljük a további teendőket, ha még vannak ilyenek.

A program teljes időtartama 14-16 hét.

 

Ha úgy érzed hasznos lenne neked részt venni, akkor kattints az alábbi gombra és foglalj időpontot az online naptáramban. Nézzük meg, valóban tudok-e neked segíteni!

Miért én tudok a legtöbbet adni neked?

Hacsavecz Beatrix Mérnök-természetgyógyász
   Leginkább, mert én magam is keresztülmentem, és megyek ma is azokon a témákon a saját életemben, amiknek a megoldására ezt a rendszert felépítettem Neked.
   Rengeteg folyamatot építettem ki az életem során nagyvállalatoknak, állami intézményeknek, egyházi intézményeknek atombiztosra, emberközpontúra és ragyogóan jól működőre. Ezt a tapasztalatot itt egyéni szinten formába öntve, és kellő rugalmassággal kezelve Te kapod meg.
   Az egészségfejlesztés terén jelenleg több területen is kamatoztatom a megszerzett és gyakorlatban is letesztelt kompetenciáimat.
   Emelett képzett vagyok a természetes gyógymódok terén, és folyamatosan képzem magam. Ahogy a tudásom bővül a program is ennek megfelelően frissül. 
   Egészségügyi szakdolgozó vagyok. Érvényes működési engedéllyel rendelkezem. Tagja vagyok az Egészségügyi- Szakdolgozói Kamarának.
   2018-ban pedig kiadtam az ‘Egy testben az inzulinrezisztenciával’ életmódváltó naplómat, amely rengeteg inzulinrezisztens életmódváltását kísérte. (Jelenleg nem rendelhető. A program résztvevői megkapják az életmódváltó napló vonatkozó elemeit.)
Végzettségeim
Z

Access Bars kezelő

Z

Esszenciális Olaj Specialista – doTERRA

Z

Gazdasági mérnök diploma

kereskedelmi szakirány

Mások véleménye közös munkánkról

Termékeim, amik hasznosak lehetnek számodra

„Mit egyek a héten?!” – Könnyed menütervezési módszertan inzulinrezisztenseknek és nem teljesen kezdőknek

Kezdő inzulinrezisztensek 10+1 alapreceptje

Szénhidrátszámolás minitanfolyam inzulinrezisztenseknek

Ahol már korábban találkozhattál velem…

Vörösarty rádió FM 99.2
Vörösarty rádió FM 99.2
Vörösarty rádió FM 99.2