Vedd kezedbe az irányítást természetes eszközökkel inzulinrezisztensként!

Össze vagy zavarodva az inzulinrezisztens állapotoddal kapcsolatban?

 • Szeretnéd, ha tisztán látnál az állapotoddal kapcsolatban? 
 • Ha kérdésed van, valódi válaszokat kapnál
 • Szeretnél tisztában lenni a rendelkezésedre álló természetes megoldásokkal az inzulinrezisztencia visszafordítására? 
 • Szeretnéd, ha valaki fogná a kezed és bíztatna, amikor szükséged van rá? 
 • Szeretnél végre eredményeket látni, azt a nőt a tükörben, akinek megvan a megoldása és az eredmények őt igazolják?

Ez nem álom.

Szeretnéd, ha végre úgy érezni, hogy tudod mit tehetnél önmagadért, az inzulinrezisztenciád visszafordításáért?

Vedd kezedbe az irányítást természetes eszközökkel, egy természetgyógyász szakember aktív közreműködésével!

Szia, Hacsavecz Betti vagyok!

Gyerekként, inkább pazarlóan bántam az egészségemmel, semmint nagyon tudatos lettem volna. Spórolási céllal, kollégistaként, volt, hogy napi 1 kiflit engedélyeztem magamnak és mégis tele voltam energiával. Hiába is mondta volna bárki, hogy ez még visszaüthet.

El kellett telnie sok-sok évnek, amikor először találkoztam az inzulinrezisztencia témájával, amikor gyermeket szerettünk volna a férjemmel. Mindig is egészségesnek éltem meg magam, és a testem jól szolgált engem. Ekkor azonban szembesülnöm kellett azzal, hogy talán a stressz hatására, talán a ‘pazarló’ fiatalságom okán, valami mégsem stimmel.

Gyermekünk nem született, bár sokat tettünk érte. Mint hosszas kutakodás eredményeként kiderült: lelki ok volt a gyermekáldás legnagyobb akadálya.

Akkor ugyan még nem tudtam mi lesz az utam vége, elkezdtem képezni magam, hogy testtel- és lélekkel egyaránt tudjak foglalkozni. 

Végzettségeim:
Természetgyógyász – fitoterapeuta – Ugrás az ONLINE Herbalista szolgáltatásra!
ThetaHealer– Megnézem a Thetahealing konzultáció leírását!
Esszenciális Olaj Specialista – doTERRA – Érdekel, hogyan rendelhetek!
Access Bars kezelő – Elolvasom, mi is ez!
Gazdasági mérnök diploma – kereskedelmi szakirány

Neked való-e az EGYENSÚLY konzultáció, vagy a MENTOR program?

Neked való ha…

 • Számos cikket elolvastál az inzulinrezisztenciáról és az anyagcserezavarokról, voltál endokrinológusnál, dietetikusnál és belefutottál abba valahogy mégsem egységes a kép. Nem tudod mit is kellene Neked csinálnod.
 • Talán workshopokon is részt vettél, ahol főzni tanítottak meg új alapanyagokkal, de az a tudás valahogy nem vert gyökeret a mindennapjaidban, pedig szeretnéd jól és odafigyeléssel táplálni a tested.
 • Tudod, hogy a tested mellett a lelkeddel is kellene foglalkoznod, de a hétköznapokban ez az ami leginkább a háttérbe szorul, mert annyi minden előjöhet és jó lenne tudni, hol érdemes hozzálátni.
 • Úgy érzed, valahogy ebből az egész témából sokkal többet tudnál kihozni a magad számára, ha egyszerre tudnál testileg- és lelkileg is útmutatást (mentorálást) kapni.
 • Tudod azt is, hogy a gyógynövényekkel, gyógyteákkal, gyógykészítményekkel és életmódváltással még vissza tudnád fordítani az állapotodat, mert az állandó fáradtságból, a növekvő ruhaméretekből, a váratlanul rád törő érzelmi hullámokból, a magad sem tudod miért bekövetkező elsárkányosodásos állapotokból mélységesen eleged van, mert egyszerűen tönkre teszik az életedet.

 • Tudod, hogy igazán fontos lenne még most magadért tenni, mert a jövőbeni kilátásaid csak rosszabbak lesznek, ha ezen az úton maradsz és nem változtatsz?
 • Tudsz a cukorbetegség romboló erejéről, szövődményeiről, a létrehozott egészségügyi kockázatokról, a szív- és érrendszeri betegségekről, az állandó inzulin adagtól és az órától való függőségről.
 • Tudod, hogy a normál egészségügyi rendszerben aligha számíthatsz megoldásra, csak további gyógyszerekre, stresszre? 
 • Biztos vagy benne, hogy újra energikus, tetterős, jól alvó, egyáltalán- vagy kevésbé szorongó, erős, egészséges tudnál lenni, de nem tudod, hogy hol indulj el.
 • Annyi “okos” tanácsot olvastál és kaptál már, hogy a káoszba  belefájdul a fejed. 
 • Közben pedig tudod, hogy van megoldás a tested és a lelked természetes úton való támogatására, az inzulinrezisztens állapotod visszafordítására. Csak kellene még valami, vagy valaki, aki szakszerűen összefogja a szálakat.

Úgy képzeld el a közös munkánkat…

Természetgyógyász

Szakvizsgázott természetgyógyász lesz a kísérőd

A Szakvizsgázott természetgyógyász egészségügyi szakdolgozó, aki kamarai tagsággal, szakképzettséggel, és eredményes szakirányú vizsgákkal rendelkezik. A tudását folyamatosan fejlesztenie kell. Járatos a holisztikus szemlélet alkalmazásában, a szervezet működésében és a természetes gyógykészítmények alkalmazásában.

Konzultáció

Online, vagy személyesen

Online konzultációs lehetőség sokak számára életmentő, de személyesen is tudunk találkozni!

Személyesen: szeretettel várlak Budapesten a IX.kerületi rendelőmben. Illetve Velencén, a velencei rendelési helyszínemen. Azonban az utazás kényelmetlenségét, költségét és idejét az online konzultációs lehetőséggel könnyedén át tudjuk hidalni.

Cselekvési terv

Személyre szólóan

Az Egyensúlykonzultációról egy kész cselekvési tervvel távozol.

Míg a Mentorálást választva a megvalósításban is melletted leszek, fogom a kezed.

Az Egyensúly konzultációt követően lehetőséged lesz emailben 1 hétig feltenni a kérdéseidet, amelyekre egy hangüzenetben válaszolok neked.

Mások véleménye a közös munkánkról

Feltérképező beszélgetés

Online zajlik, előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben nem vagy biztos benne, hogy az én tudásomra van-e szükséged,  jelentkezz a 25 perces kötelezettségmentes feltérképező beszélgetésre, és segítek eldönteni, hogy merre indulj.

A problémádra fókuszáltan fogunk tudni haladni, ha az időpontfoglalásnál megválaszolod a kérdőív kérdéseit is!

Milyen módszerekkel dolgozom?

Tudnod kell, hogy gyógynövényekkel és természetes módszerekkel dolgozom, a közös munka során rendszerbe foglaljuk az inzulinrezisztenciával kapcsolatos tudnivalókat. Lépésről-lépésre haladunk, ha szükséges. Megtanítok olyan mentális technikákat is neked, amitől kiegyensúlyozottabbá válik az életed.

Nem vagyok orvos, varázsló, dietetikus vagy pszichoterapeuta. Azonban kiváló módszereket alkalmazok évek óta a hozzám fordulók javára. A természetgyógyászaton belül a gyógynövények, az illóolajok, a ThetaHealing, az Access Bars és hamarosan a kineziológia eszköztára is rendelkezésére áll a klienseimnek.

Termékek, amik hasznosak lehetnek számodra

Ahol már korábban találkozhattál velem…

Vörösarty rádió FM 99.2

GYIK

Minden érdeklődővel dolgozol?

Nem. Ha más szakemberre van szüksége az illetőnek, esetleg a helyzete túlmutat a kompetenciahatárokon, máshoz irányítom.

Hogyan döntöd el, hogy kivel dolgozol?

Az online programok esetén nincs szűrő, aki úgy érzi, hogy a problémájára az én programom a megoldás örömmel adom át a tudásom neki.

Konzultációk és hosszabb együttműködés esetében az előzetes konzultáció alatt 3 dolgot figyelek: (1) ha tudásbeli kérdés van, azon tudok-e segíteni? (2) hajlandó-e az illető tenni a változás érdekében, azaz elkötelezett-e? (3) van-e tudatalatti, nézőpontbeli blokkja, aminek a kioldásával tudok segíteni.

Kin múlik a közös munka sikere?

Leginkább rajtad, hogy elvégzed-e a munkát, ami a változáshoz szükséges. A tudásomat és a támogatásomat adom neked, ám ez nélküled nem fog működni. Ha hárításból élsz, ha nem vállalod az időszakos kellemetlenségeket, akkor bizony a közös időnk haszontalan lesz. Amennyit beleteszel, annyit tudsz majd profitálni a munkánkból.

Van lehetőség kedvezményre, vagy részletfizetésre?

Nincs. Kivéve, ahol eleve egy kedvező csomagot állítok össze.

Mit jelent az utánkövetés?

Gyógynövényterápiás- és életmódkonzultációt követően egy héten keresztül még kérdezhetsz tőlem, hogy minden teljesen tisztázott legyen a javasoltakkal kapcsolatban.

Egyéni együttműködés esetén pedig 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap múlva van egy utánkövető beszélgetés, ahol megnézzük hol is tartasz. Van-e esetleg szükséged a segítségemre.

Egészséges test és lélek legyen a célod, és bárhol otthon leszel a világban!

Ebben leszek a segítségedre.

Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő
Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő