HacsaveczBetti – herbalmentalista

HacsaveczBetti a projektszemléletű terapeuta
HacsaveczBetti herbalmentalista

Gyerekként, úgy 10-12 éves lehettem amikor először találkoztam a fókuszált gondolkodás teremtő erejével. Nem igazán értettem, hogyan működik, mégis kapaszkodóként szolgált akkoriban számomra. Introvertált, érzékeny lelkű, ‘művész’ gyerekként szórakozásommá vált megfigyelni, a felnőttek működését. Akkor még a megfigyeléseimet nem tudtam igazán hasznosan rendszerbe foglalni a magam számára, mégis az időm jelentős részében az érzelmekkel foglalkoztam.

30 évnek kellett eltelnie és sok-sok tanulással, tapasztalatszerzéssel töltött órának, hogy rájöjjek, valóban a sorsomat változtathatom meg, ha megtanulok az érzelmeimmel és a gondolataimmal együtt élni, értelmezni őket, és a hozzájuk kapcsolódó mintázatokat átformálni

Ma már a testtel és a lélekkel egyaránt tudok foglalkozni, teljesen egyedi nézőpontból megközelítve az ügyfeleim testi manifeszumait és lelki megéléseit természetgyógyászként és ThetaHealerként. Természetgyógyász-fitoterapeutaként természetes szerekkel (gyógyteákkal, fürdőkkel, krémekkel, ételekkel, növényekkel, pakolásokkal, kapszulákkal, növényi kivonatokkal, illóolajokkal) beindítom a gyógyulás folyamatát. Mászásterápiával, élményfestéssel, ThetaHealing módszertannal pedig mélyére nézünk az elakadások okainak, feloldjuk, és erőforrássá alakítjuk. A ‘nem tudom’ típusú válaszok alakot öltenek és értelmet nyernek. Ezért tudok gyorsan és könnyedén haladni az ügyfeleimmel. A saját tapasztalataik és céljaik mentén dolgozunk, nem pedig általánosságban.

Ha egy ügyfelem nem halad a vállalkozásával, az életmódváltásával, vagy a céljai megvalósításával, és csak toporog, a közreműködésemmel rájön hogy ‘mi az a mozi’, amit folyton néz és ez megakadályozza a döntések meghozatalában, a gondolatok cselekvésre váltásában. Ha rájön, hogy mi a teendője és megismeri a ‘saját moziját’, fel is fogja ismerni a későbbiekben, és nem csak sodródik az árral, hanem valódi választási lehetősége lesz. Új technikákat tud bevezetni az életébe és felismeri, hogy igazából nincs vele semmi baj, csupán valamikor, valahol elhitt valamit – ami azóta már talán nem is létezik, vagy már érvényét veszítette -, amit aztán azóta is szorgalmasan ismételget az elméje. Ez pedig az igazi változás kezdete, hiszen az ügyfelem partnerré válik a saját teremtéseiben legyen szó vállalkozásról, stresszkezelésről, alvászavarról, inzulinrezisztens életmódváltásról, súlytöbbletről.

HacsaveczBetti herbalmentalista

Hacsavecz Beatrix herbalmentalista röviden ebben segítek

Herbalmentalistaként lényegében ebben segítek neked:

A közös munkának köszönhetően megismered azokat a gondolati mintáidat ‘a belső mozi’, amik a célod és közötted állnak.

Felderítjük őket, megvizsgáljuk milyen szerepük van a jelenlegi életedben és átalakítjuk, hogy ne elválasszanak a célodtól, hanem segítsenek a megvalósításban.

Gyógynövényes terápiával pedig megtámogatjuk a kívánt változásaidat. Elvezetlek a ‘nem tudom’-ból a tudom és megvalósítom világába. Megtanítalak, hogyan fedezd fel a benned megbúvó akadályokat és hogyan fordítsd hasznossá a magad számára.

Végzettségeim:

HacsaveczBetti herbalmentalista

MIT VÁRJ TŐLEM:

 • gyógynövényes terápiát
 • önmagad mélyebb megismerését, és jobb boldogulást az életedben
 • hiteles felismeréseket és megértéseket saját magaddal kapcsolatban
 • szakmai tudást és tapasztalatot
 • az összefüggések hiteles magyarázatát
 • barátságos hangulatban vezetett konzultációkat
 • egyenes kommunikációt
 • biztonságos környezetet
 • maximális szakmai támogatást a céljaid elérésében

MIT NE VÁRJ TŐLEM:

 • egészségi állapotra vonatkozó diagnózis felállítását
 • mentális zavarok kezelését
 • pszichoterápiás módszerek használatát
 • maszatolást
 • helyetted cselekvést

„A legjobb projekt,

amin valaha is

dolgozni fogsz,

az te magad vagy.”

@noivezetok

A ThetaHealing konzultációról bővebben is írtam ITT. Gyere olvasd el!

HacsaveczBetti herbalmentalista

Ha pedig már tudod, hogy konzultációra szeretnél jönni hozzám, töltsd ki az alábbi kapcsolati űrlapot.