magnolia természetes antidepresszáns
Bejegyzések,  Gyógynövényterápia,  Illóolajok,  Lelki egyensúly,  Magnólia

4 misztikus tény a Magnóliáról

A Magnólia igazi bűvös növény hírében áll. Szépségével és illatával megigézi aki csak a közelébe kerül. Nem véletlenül lengi körül a misztikum és hajt fejet előtte a tudomány.

Nézzük mikre bukkantam a Magnóliáról kutakodásom során!

(1.)

… Extrém magas linalool tartalmával (70%!) kiváló antidepresszáns, és a negatív gondolatok elűzője. A linaloolról nemrég írtam egy bejegyzést a facebookon. Például ő felel a levendula jellegzetes illatáért és ízéért, valamint nagy szerepe van a szerveztünk E vitamin termelésében. A posztom a linaloolról IDE KATTINTVA olvashatod el. 

(2.)

… Egyes írások szerint az egymáshoz kapcsolódás, a befogadás és elfogadás növénye. Ezért is örülök, hogy az esszenciális olajokkal foglalkozó zárt csoportomnak a Magnólia nevet választottam. Kérd a felvételed a csoportba (például ITT), hogy egy szuper közösségben tudhass meg többet a gyógynövényolajokról!

(3.) 

… Úgy tartják, hogy ha ezt a növényt valaki elülteti a háza elé, azzal elégedettséget, boldogságot és fejlődést vonz az életébe. Abban az esetben, ha a ház mögé ülteti el, az nem várt gazdagságot jelent.

(4.) 

… Feng Shui szerint a virágzó magnólia a kulcsa a család jólétének és gazdagságának, így azt használták az otthon díszítésére. Egy fehér virág, az ősi hagyomány szerint a nőiesség és szépség talizmánja.

Szeretettel, 

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .