Hacsavecz Betti
GYIK,  Gyógynövényterápia

Melyik esszenciális olajat ajánlod?

Jelenleg a doTERRA esszenciális gyógynövényolajaival dolgozom. Hordozóolajként gyakran használom a szintén 100%-os tisztaságú és különösen hatékony, felelős gazdálkodásból származó Energy termékeket

Gyakran kérdezitek tőlem, hogy mi győzött meg a doTERRA termékeiben. 

Mielőtt elkezdtem tanulni róluk már évek óta használója voltam a doTERRA esszenciális gyógynövényolajoknak. Fantasztikus hatásuk felől nem volt kétségem, és azóta sincs, hogy hivatásom egy jelentős részének választottam a gyógynövényekkel való gyógyítást. Tetszett, hogy bár az értékesítési formája ezeknek a termékeknek MLM rendszerű, az MLM árnyoldalait nem tapasztaltam. A segítő szándékot, az önzetlen tudásátadást viszont annál inkább. Számos képzés van, számos oktatási anyag, ami támogatja az otthoni körülmények közötti biztonságos felhasználást. 

Szeretem azt, hogy tudom honnan származnak pontosan a kezemben lévő olajok és bármikor utána tudok nézni a minőségi vizsgálat eredményeinek. Úgy tudom ebben egyedi a doTERRA. 

Örömmel gondolok arra is, hogy a gyógynövények természetes élőhelyükről származnak és olyan gazdák megélhetését biztosítja az én vásárlásom, akik generációk óta művelik a tevékenységüket. 

A doTERRÁnak eleve lényeges üzletpolitikai eleme, hogy visszaforgassa a bevétele jelentős részét a gazdákhoz és a fejlődő országokba, ahová bizony elkél a segítség. Egy későbbi alkalommal linkelek egy két anyagot erről. 

Az Esszenciális Olaj Specialista képzésemet szintén a doTERRA berkeiben végeztem, ahol egészen részletesen megtanították nekünk az esszenciális olajok varázslatát.


Kattints ide, ha kalandoznál a termékek között!

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .