Mire jó az előzetes konzultáció?

Ha nem mindegy számodra ki kísér el az egészségedhez vezető úton

…és őszintén remélem, hogy nem mindegy számodra, mert nekem sem az. Közös munkánk elköteleződést igényel mindkettőnk részéről, ezért örülök, ha a leendő kliensem él a 30 perces kötelezettségmentes előzetes konzultáció lehetőségével.

Az előzetes konzultáció

Online zajlik, előre egyeztetett időpontban.

A 30’ előzetes konzultáció intézményét azért alkalmazom szívesen, mert az online beszélgetés néhány perce alatt is választ kaphatunk a következő kérdésekre:

 • Szívesen dolgozom ezzel az emberrel? 
 • Megbízom a tudásában?
 • Valóban akarok segítséget kapni?

Amennyiben nem vagy biztos, hogy rám van-e szükséged jelentkezz a lenti kapcsolati űrlapon a 30 perces előzetes konzultációra vagy írj, egy rövid emailt (hello@hacsaveczbetti.hu) a problémádról, és segítek eldönteni, hogy rám vagy más szakember tudására van-e szükséged.

Tudnod kell, hogy gyógynövényekkel és természetes módszerekkel dolgozom, egyes esetekben megtanítok olyan mentális technikákat neked, amitől boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik az életed.

Nem vagyok orvos, varázsló vagy pszichoterapeuta.

Alkalmazott módszereim -ThetaHealing, Access Bars, Esszenciális Olajok, gyógynövényes terápiák – személyre szabásával boldogabbá teszem az életed.

Milyen „tünetekkel” fordulnak hozzám az ügyfeleim?

A közös munka során azoknak tudok leginkább segíteni, akik a következő tünetek valamelyikével találják szemben magukat.

Szeretnél életmódot váltani természetes úton, hogy egészségesebb legyél – és ehhez keresel szakértő segítséget…

Eljött az ideje, hogy változtass, mert rosszul alszol, puffadsz, néhány kg esetleg fel is csúszott, stresszes vagy, hullik a hajad és úgy érzed amit önmagadtól meg tudtál tenni azt már megtetted az ügyben. 

Inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nálad és a gyógyszereknek se szeri, se száma, amit szedned kell – örülnél, ha helyreállna az egyensúly a szervezetedben…

Talán már éled egy ideje az inzulinrezisztens életmóddal járó nehézségeket, most pedig igazán változtatni akarsz, hogy a szervezeted öngyógyító képességét felélesztve a lehető legkevesebb kémiai anyagot kelljen beszedned a továbbiakban. 

PMS-el küzdesz, hullik a hajad és tudod, hogy a sampon + a vitamin nem elég, az életmódodon is változtatni kell.

Amit lehetett beszedtél mégis hullámzik a hangulatod, már saját magadat is kikészíted menstruáció előtt 7-10 nappal.

Rosszul alszol, éjjel megébredsz és nehéz a visszaalvásod, esetleg már az esti elalvással is gondjaid vannak?

Tisztában vagy a pihentető alvás fontosságával és nem akarod gyógyszerekkel kikényszeríteni mindezt a szervezetedből, ezért keresed a természetes megoldásokat, amik igazán hatékonyak?

Fordítani szeretnél az életed kerekén

Lényegében ebben a folyamatban újrapozicionálunk téged: megvizsgáljuk mi az amit már magad mögött hagynál, mi az ami benne tart a jelenlegi helyzetedben. Cselekvési tervet készítünk a megszerzendő képességekre vonatkozóan. A cselekvési terven kívül végigkísérem az utadat és ahol akadályba ütközöl segítek levonni a támogató konzekvenciákat, feltenni a megfelelő kérdéseket a folytatáshoz.

Zaklatott vagy és stresszes, a munkahelyi- és családi kapcsolataid pengeélen táncolnak?

Te már tudod, hogy a saját gondolataid és érzelmeid megváltoztatása szükséges ahhoz, hogy az életed minősége és a kapcsolataid kiegyensúlyozottá váljanak. Azonban arra is rájöttél már, hogy egyedül ez nem fog menni.

Gyakran fordulnak hozzám édesanyák, akik úgy érzik teljesen elvesztették a kapcsolatukat saját magukkal, mindenkihez igazodni akarnak, de már azt sem tudják ők maguk hol vannak a saját életükben.

Ilyenkor az a cél, hogy megtaláljuk az érzés gyökerét, tisztázzuk a felelősségi köröket, felderítsük a legnagyobb bizonytalanságot okozó félelmeket és elkezdjük szépen lépésenként kiépíteni a megfelelő valódi önbizalmat, amihez aztán a környezet, a barátok, a munkatársak örömmel tudnak kapcsolódni.

Szeretnéd felismerni, hogy mi akadályoz leginkább

És nyitott vagy egy intenzív belső munkára, hogy elengedhesd ami akadályoz, és továbbléphess abba az irányba, amit igazán szeretnél.

Gyakran ötvözünk számos technikát a felismerés és a továbblépés megalapozása érdekében: élményfestést, thetahealinget, mászsáterápiát, meditációs gyakorlatokat.

Tanulni szeretnél az illóolajok- és gyógynövények gyógyhatásairól

Tisztában vagy a gyógynövények és illóolajok gyógyhatásaival és többet szeretnél tudni a használatukról.

Esetleg van egy közösséged, egy iskolád, követőtáborod, akiket ebben a témában szeretnél felkészíteni a tudatos illóolaj- és gyógynövényhasználatra.

Személyre szóló meditációt szeretnél magadnak vagy ajándékba

Ismered a meditáció áldásos és kimutatható hatásait, és élni is szeretnél velük. Hallottál valahol, valakitől arról, hogy konkrét problémára, élethelyzetre lehet meditációkkal nagy lépéseket tenni a kijelölt célod felé.

Tudnod, kell, hogy nem csupán egy hanganyagot készítek számodra, hanem egyéni konzultációs keretek között körbejárjuk a témádat és egy nagyon intenzív folyamatban végigviszlek egy folyamaton, ahol újradefiniálod a problémáddal kapcsolatos önmagadat 4-6 hét alatt. Ez az együttműködési forma tőled cselekvést és sok-sok önvizsgáló feladat elvégzését követeli meg. Lényeg: nem megúszós folyamat. Ellenben nagyon hatékony!

Mások véleménye a közös munkánkról

Rólam

Kikkel dolgozom?

Vállalkozókkal, édesanyákkal, nőkkel, lányokkal, cégtulajdonosokkal, HR-esekkel, pénzügyi szakemberekkel, informatikusokkal, könyvszerzőkkel, külföldön élő magyarokkal, vizsgára készülőkkel, üzletemberekkel, masszőrökkel, access bars kezelőkkel, coachokkal, üzletasszonyokkal.

Hogyan dolgozhatsz velem?

 • Egyéni konzultáció formájában leginkább online (alkalmanként személyesen):
  • Gyógynövényes-életmódtanácsadás és
  • ThetaHealing konzultáció – elakadások, blokkok oldása tudatalatti szinten
 • Access Bars testkezelés
 • Személyre szabott programban
 • Wokshopokon
 • Mászásterápiás alkalmon

GYIK

Minden érdeklődővel dolgozol?

Nem. Ha más szakemberre van szüksége az illetőnek, esetleg a helyzete túlmutat a kompetenciahatárokon, mához irányítom.

Hogyan döntöd el, hogy kivel dolgozol?

Az online programok esetén nincs szűrő, aki úgy érzi, hogy a problémájára az én programom a megoldás örömmel adom át a tudásom neki.

Konzultációk és hosszabb együttműködés esetében az előzetes konzultáció alatt 3 dolgot figyelek: (1) ha tudásbeli kérdés van, azon tudok-e segíteni? (2) hajlandó-e az illető tenni a változás érdekében, azaz elkötelezett-e? (3) van-e tudatalatti, nézőpontbeli blokkja, aminek a kioldásával tudok segíteni.

Kin múlik a közös munka sikere?

Leginkább rajtad, hogy elvégzed-e a munkát, ami a változáshoz szükséges. A tudásomat és a támogatásomat adom neked, ám ez nélküled nem fog működni. Ha hárításból élsz, ha nem vállalod az időszakos kellemetlenségeket, akkor bizony a közös időnk haszontalan lesz. Amennyit beleteszel, annyit tudsz majd profitálni a munkánkból.

Van lehetőség kedvezményre, vagy részletfizetésre?

Nincs. Kivéve, ahol eleve egy kedvező csomagot állítok össze.

Mit jelent az utánkövetés?

Gyógynövényterápiás- és életmódkonzultációt követően egy héten keresztül még kérdezhetsz tőlem, hogy minden teljesen tisztázott legyen a javasoltakkal kapcsolatban.

Egyéni együttműködés esetén pedig 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap múlva van egy utánkövető beszélgetés, ahol megnézzük hol is tartasz. Van-e esetleg szükséged a segítségemre.

Egészséges test és lélek legyen a célod, és bárhol otthon leszel a világban!

Ebben leszek a segítségedre.

Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő
Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő