thetahealing
Bejegyzések,  Konzultáció,  Lelki egyensúly,  Szorongásoldás

Ki ne szabadulna ki szívesen saját börtönéből?!

Emlékszem a mondatra, ami belém égett a nyáron: „Kötelességed az embereket tájékoztatni, hogy van számukra egy lehetséges megoldás a kezedben.” Ez a pillanat volt az, amikor elkezdtem igazán komolyan venni, az eszközt. 

ThetaHealing nem varázslat. Tudományosan alátámasztható elemek rendszerbe foglalt összessége. 

A ThetaHealerek (konzulensek) speciális, célirányos képzést/eket kapnak. A konzulens választásánál lényeges a bizalmi szál megléte, a kémia, képzettség és a tapasztalat. Ha én választanék konzulenst, számomra ezeken felül fontos lenne, hogy rendszeresen végezzen önmunkát és folyamatosan fejlessze a tudását.

Maga a módszer szelíd és megengedő, nem mondja magáról, hogy ő az egyetlen igaz és járható/járandó út a céljaink megvalósítása felé. Nem zár ki más módszereket, és remekül összefér különböző vallásokkal, szemléletekkel, életfelfogásokkal. Önálló technika, amely vallásfüggetlen.

A szelídsége rendkívüli hatékonysággal társul. A változások azonnaliak. 

A ThetaHealing legfőbb kiindulópontja mi magunk vagyunk. Az érzelmeink, a hitrendszerünk, a tudatalattinkban megbúvó történeteink és a fókuszaink. Mindezek határt vonnak körénk, nevezhetjük komfortzónának, vagy buroknak. Ezek felismerését és hatékony kezelését segít megtanulni nekünk a ThetaHealing. Azért, hogy megtaláljuk saját életünkben a helyünket, saját magunkat, és azért, hogy igényeink szerint tágíthassunk határainkat és könnyedén elérjük a megálmodott céljainkat.

Alkalmazott eszközei is ezt hivatottak szolgálni: 

  • vizualizáció,
  • izomtesztelés,
  • tudat alatti gondolatok és mintázatok feltérképezése,
  • hitmunka, és
  • érzelemmunka.

A Thetahealing lényege, hogy egyre tudatosabban tudjuk teremteni az életünkben azt, amit igazán szeretnék és ebben nincs semmi misztikus. Ki ne szeretne úgy élni, ahogy elképzelte? Ki ne szeretne különlegesen szeretetteljes kapcsolatot a családjával, amiben önmaga lehet? Vagy ugyanilyen párkapcsolatot, hivatást, karriert, munkát? Hiszen ebből áll össze az életünk és az elemek nagyon is összefüggnek egymással.

A hatás pedig nem maradt el, a ThetaHealing bizonyított számomra, és bizonyított a klienseim számára. Mondanám, hogy csak ülünk és beszélgetünk, és igaz is lenne. Mondanám, hogy nem történik semmi, de nem lenne igaz. Ülünk és beszélgetünk, kérdezlek az érzéseidről, leginkább azokról amikre egyáltalán nem vagy tudatos. Mindig ez a fordulópont: amikor szeretnél válaszolni, és nem jön a válasz automatikusan. Sokan megijednek ilyenkor: Jajj, ezt tudnom kellene! – pedig nem, azért vagyok ott veled, hogy megtaláljuk mi az amit magadtól, egyedül eddig nem találtál meg. 

Biztonságban vagy. Vezetlek.

Megvizsgáljuk ‘mi’ akadályoz abban, hogy az lehess aki lenni szeretnél. A ‘mi’ jellemzően inkább ‘ki’: Te, a benned megbúvó hitrendszerek és a hozzájuk kapcsolódó érzelmi lenyomatok. Valahol, valamikor, egy helyzetben elhitted, hogy bizonyos dolgoknak csak és kizárólag egyetlen kimenetele lehet számodra és a svédcsavar: erről mitsem tudsz! Ezzel dolgozunk. Ahogy a következő visszajelzés írójával is tettük. 

Az eredmény: felszabadultság

Thetahealing3 (1)

„Lelkileg mázsás súlytól tudtam megszabadulni azáltal, hogy oldottuk, átírtuk/elengedtük a „senki vagyok” érzéshalmazt bennem.

Amíg ez nem történt meg, addig „nyomógombként” volt jelen minden létező emberi kapcsolatomban.

Rendkívül romboló, folyton önostorozó „mantrák” sorjáztak a gondolataimban (Mit és hol rontottam el? Mit vétettem? Mivel érdemeltem ezt ki? Tényleg ennyire nem számítok hús-vér érző emberi lényként mások számára, ahogyan magamnak sem? Kételyek kételyek hátán…)

Az oldást követően elkezdtem látni-érzékelni azt, aki vagyok. 

Hogy igenis létezem, a szó legszorosabb és legjobb értelmében. Hogy értékes vagyok/lehetek úgy önmagam, mint a környezetem, a világ számára. 

Tanulom kijelölni a testi-lelki határaimat, létezem-érzek. Rácsodálkozom, hogy így is lehet élni. Hálás vagyok azért, hogy létezem. 

A leginkább jellemző érzés, ami bennem van jelenleg: a felszabadultság. 😀

Bennem feléd maximális bizalmam van. Könnyen tudtam oldódni.

Át tudtam adni magam a helyzetnek, az adott pillanatnak, a veled töltött időnek a kezelések során.

A fizikai tünetem, mint a térdfájdalom és a gerinc alsó részének „kattogása” is megszűnt, illetve csökkent. Terhelésre vagy feszültség fokozódásra jelzi, hogy van és figyeljek a lelki egyensúlyomra. Ilyen esetben a fókuszomat átirányítom olyan tevékenységre, ami tölt.

Mérföldkő (egy újabb), ahova eljutottam önerőből és a támogatásoddal. ❤️😇🙏🏻

Ahogy a lelkem elkezdett kisimulni a gyerekem teste (bőre) is láthatóan csökkentette tünetképzést.

Ezek nekem csodaszámba menő dolgok és mélyreható érzésekkel járó történések, hogy milyen hatással vagyok képes hatni önmagamra, gyakorlatilag a saját gyerekemre is, a környezetemre.

A jelenléted, a figyelmed, a támogató attitűdöd, mind-mind a hozzád fordulót segíti, hogy a kíséreteddel végigmehessen azon az úton, amire úgy döntött, hogy rálép. 

❤️

Legvégül pedig az érzelmeink döntenek helyettünk

Ott tartottam, hogy egyszer valamit elhittél. Talán még gyerekként, vagy fiatal felnőttként. Igazából teljesen mindegy. A lényeg, hogy most befolyásol a döntéseidben. Ami segít arról most nem beszélünk, örülünk neki :-), ami viszont gátol, azzal dolgozunk.

Arról biztosan hallottál már, hogy a döntéseinket érzelmi alapon hozzuk, majd a döntést jól megmagyarázzuk logikával, hogy miért is az a legjobb számunkra. Most mormoghatod magadban, hogy nálad bizony nincs így. Megnyugtatlak, nálad is így működik. És itt van a kutya elásva – tudom és-sel nem kezdünk mondatot! Az érzelmeink – többnyire – automatikusak, ennek sok oka van: energiahatékonyság, figyelem felszabadítása, gyorsabb döntéshozatal, rövidebb reakcióidő stb. egyszerűen így vagyunk összerakva. Pont. Az agyunk minták alapján szeret működni, mert ez a legegyszerűbb és leggyorsabb számára. Ha belekerülünk egy helyzetbe, akkor az egész idegrendszerünk azon pörög, hogy a jelenlegihez hasonló emlék- és érzelemfoszlányokat találjon a múlt-raktárában. Ha talál valamit, az maga a boldogság számára, mert nem kell kiagyalni egy új megoldást, csak benyomja az újrajátszás gombot és máris elöntenek bennünket: az érzelmek, a mondatfoszlányok, esetleg képek. Erre pedig reagálunk. Jól érted, nem a helyzetre, hanem arra a ‘mozira’ amit az agyunk előszedett valamelyik rejtett zugából és gyorsan hadrendbe állított. Mi pedig jól idomított ember módjára cselekszünk: izzadunk, cukros ételeket eszünk, reggel visszadőlünk még aludni kicsit, aminek az eredménye, hogy rohanás lesz az egész napunk, vagy éppen elönt bennünket a düh. Hogy csak néhány dolgot említsek a számtalan lehetőség közül…

Amikor thétázunk, akkor éppen azt csináljuk, hogy megmutatjuk az agyunknak: rendben van az, hogy időben ébredünk, hogy szeretnénk a testünket jól és egészségesen táplálni, ahogy az is, ha nyugodtan végig akarjuk gondolni a helyzetet, amiben éppen benne vagyunk. Az agyunk pedig felveszi a döntési repertoárjába az új lehetőséget, legközelebbre. 

Hacsavecz Betti

Hacsavecz Beatrix (Betti) vagyok, 2018 óta alkalmazom a Thetahealing módszerét a saját magam és klienseim javára. A legtöbben azt jelzik vissza, hogy az egy óra közös munka alatt jobban megismerték önmaguk működését, mint korábban hónapok alatt sem. A megismerés pedig tudást és magabiztosságot ad a következő lépés megtételéhez.

A Thetahealing egy tudományosan megalapozott meditációs technika. Azoknak szól, akik felismerték, hogy az érzelmeik átalakításával képesek változtatni az életük bármely területén, legyen szó egészségről, családról, vagy anyagiakról.

Érdekel, hogyan tudok veled konzultálni!

Erre a címre várom a további részleteket és információkat tőled!A leveleimről természetesen bármikor le tudsz iratkozni, a leveleim alján található ‘Leiratkozom’ feliratra kattintva.
Szuper!

Figyeld a postafiókod, elküldtem a levelem neked!

Ha nem kaptad meg, akkor pillants rá a spam mappára is – érdemes felvenned a hello@hacsaveczbetti.hu címem az ismerős emailek közé, akkor biztosan megérkezik hozzád minden.

Öleléssel, 

Betti 🙂

Olvass tovább…

Hogyan működött a ThetaHealing, egy sikeres embernél?


Thetahealing

„Pár hónapja az életem egy olyan fordulóponthoz érkezett, ami sok fájdalommal és nehézséggel járt. 

Alapból aktív, életvidám és tevékeny ember vagyok, de ebben az időszakban kedvetlen, szomorkás és motiválatlan voltam, mintha elhagyott volna az életerő …” Tovább…

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .