Szorongásoldás gyógynövényekkel

energetikai módszerekkel és testkezeléssel
Szorongásoldás

Ha valami korlátozni tud az életed megélésében, az a saját szorongásod

Pontosabban a fel nem ismert, és megműveletlenül hagyott szorongásod. Ugyanis a szorongások azok, amik benne tartanak a helyzetekben, amiket legszívesebben más magad mögött hagynál. Milyen életet élhetnél ezek nélkül?

Az előzetes konzultáció

Online zajlik, előre egyeztetett időpontban.

Amennyiben nem vagy biztos, hogy rám van-e szükséged jelentkezz a 30 perces előzetes konzultációra vagy írj, egy rövid emailt (hello@hacsaveczbetti.hu) a problémádról, és segítek eldönteni, hogy rám vagy más szakemberre van-e szükséged.

Tudnod kell, hogy gyógynövényekkel és természetes módszerekkel dolgozom, egyes esetekben megtanítok olyan mentális technikákat neked, amitől boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá válik az életed.

Nem vagyok orvos, varázsló vagy pszichoterapeuta.

Alkalmazott módszereim -ThetaHealing, Access Bars, Esszenciális Olajok, gyógynövényes terápiák – személyre szabásával boldogabbá teszem az életed.

Milyen „tünetekkel” fordulnak hozzám az ügyfeleim?

A közös munka során azoknak tudok leginkább segíteni, akik számára nem ismeretlen az önismeret útja és tudják, hogy az önismereten, a szorongásaik feloldásán keresztül jutnak el a céljukhoz és ezért hajlandóak a tettek mezejére lépni.

Állandóan megkérdőjelezed magad, és úgy érzed nem halad az életed sehová

Eljött az ideje, hogy változtass, mert úgy érzed sehová sem halad az életed, vagy ha halad is nem arra, amerre szeretnéd. Örülnél neki, ha kézbe tudnád venni az életed irányítását. 

Ilyen esetben megvizsgáljuk a felszínen és mélyben megbúvó félelmeket. Félelmeket amiket a múltból hoztál és azokat is, amelyek a jövőben gyökeredzenek. Megvizsgáljuk az eddigi életed során elért eredményeid mentális és érzelmi hátterét és új tapasztalatot építünk belőle.

Magányosnak érzed magad és nem látod a kiutat

Talán csak most tört rád, vagy kínoz egy ideje a gondolat, hogy mennyivel boldogabb lenne az életed, ha tartósan lenne melletted valaki. Bár szinte gyűlölettel vagy magad iránt mégis egy párkapcsolatban látod az életed megoldását. 

Ha valaki ilyen helyzetben van és hozzám fordul az a cél, hogy a fókusz visszakerüljön saját magára, és olyan érzelmi, gondolati és szokásbeli elemekből építhesse fel az életét, amitől eleve jól érzi magát a jelenben. Az egyedül maradástól való félelmét minden esetben oldjuk energetikailag is.

Rosszul alszol, éjjel megébredsz és nehéz a visszaalvásod, esetleg már az esti elalvással is gondjaid vannak

Tisztában vagy a pihentető alvás fontosságával és nem akarod gyógyszerekkel kikényszeríteni mindezt a szervezetedből, ezért keresed a természetes megoldásokat, amik igazán hatékonyak?

Az első lépés szinte biztos, hogy a napirendedet fogjuk megnézni az étkezési szokásaiddal, a pihenéshez való viszonyoddal együtt. Emellett olyan gyógynövényterápiás módszereket vetünk be, amikkel gyorsan rendezni tudod az alvásodat.

Folyton az zakatol a fejedben, hogy valójában megérdemled-e azt a jót, amit az élet már adott neked

Fordítani szeretnél az életed kerekén

Te már tudod, hogy a saját gondolataid és érzelmeid megváltoztatása szükséges ahhoz, hogy az életed minősége és a kapcsolataid kiegyensúlyozottá váljanak. Azonban arra is rájöttél már, hogy egyedül ez nem fog menni. A gyógynövények, illóolajok és mentális technikák készséggel a segítségedre lesznek, hogy elérd a célod.

A helyzetedtől függően megkönnyítjük a pihenésed, átnézzük milyen étrend segítene egy kiegyensúlyozottabb élethez és stresszcsökkentő módszerek mellett megfelelő gyógynövényeket is bevezetünk a mindennapjaidba az egyensúlyod megszilárdulásáig.

Zaklatott vagy és stresszes, a munkahelyi- és családi kapcsolataid pengeélen táncolnak

Te már tudod, hogy a saját gondolataid és érzelmeid megváltoztatása szükséges ahhoz, hogy az életed minősége és a kapcsolataid kiegyensúlyozottá váljanak. Azonban arra is rájöttél már, hogy egyedül ez nem fog menni. A gyógynövények, illóolajok és mentális technikák készséggel a segítségedre lesznek, hogy elérd a célod.

A helyzetedtől függően megkönnyítjük a pihenésed, átnézzük milyen étrend segítene egy kiegyensúlyozottabb élethez és stresszcsökkentő módszerek mellett megfelelő gyógynövényeket is bevezetünk a mindennapjaidba az egyensúlyod megszilárdulásáig. Mérgező és tápláló helyzeteket, gondolati formákat, szokásokat és kapcsolatokat azonosítunk be.

Mások véleménye a közös munkánkról

Rólam

Kikkel dolgozom?

Vállalkozókkal, édesanyákkal, nőkkel, lányokkal, cégtulajdonosokkal, HR-esekkel, pénzügyi szakemberekkel, informatikusokkal, könyvszerzőkkel, külföldön élő magyarokkal, vizsgára készülőkkel, üzletemberekkel, masszőrökkel, access bars kezelőkkel, coachokkal, üzletasszonyokkal.

Milyen módszerekkel dolgozom?

Évek óta képzem magam a ThetaHealing módszertanában és sikeresen alkalmazom mind a saját életemben, mind ügyfeleim javára.

A ThetaHealing egyszerre összetett és egyszerű: a segítségével felderíthetjük egy témához mélyen kapcsolódó gyökérokokat és megváltoztathatjuk őket. Egyszerre dolgozunk múltban, jövőben, jelenben, különböző generációkkal és különböző síkokon keresztül. 

A ThetaHealing egy vallásfüggetlen módszertan és rendszer, amely a feltétel nélküli teremtő energia (univerzum vagy feltétel nélküli szeretet kinek, hogyan befogadható az elnevezés) teréből hozza létre a változásokat, ennek köszönhetően olyan megoldásokat és változásokat hozunk létre segítségével, ami győztes-győztes helyzeteket eredményeznek és kívül áll az eddigi tapasztalásainkon. Hiszen ha a jelenlegi tudásunkkal megoldható lenne a kialakult helyzet, már minden valószínűség szerint megoldottuk volna. Ezért olyan megoldásokkal dolgozunk ezzel a módszerrel, amik ugyan első hallásra valószínűtlennek tűnnek, mégis működőképesek és minden a problémában résztvevő számára eredményesek.

A ThetaHealing eszközrendszerébe tartozik a fókuszált figyelem, az önreflexió, az érzelmekkel-, a hitrendszerekkel való munka.

Míg a ThetaHealing első sorban verbális filozófia és módszertan, addig az Access Consciousness (kb azt jelenti: Hozzáférés a Tudatossághoz) rendszerébe tartozó Access Bars testkezelés nem igényel feltétlenül beszélgetést. A kezelés kényelmes körülmények között egy masszázságyon zajlik, miközben a hajas fejbőr energetikai pontjait érintjük. Az Access Bars kezelés során először kimozgatjuk a testben megrekedt, összesűrűsödött energiákat, majd az egyes életterületekhez kapcsolódó nézőpontokat töröljük. Mindezt úgy képzeld el mint amikor a számítógép merevlemezéről törlődnek a szükségtelen fájlok és hirtelen felszabadul egy csomó tárterület. Mint egy megkönnyebbült sóhaj! Pont ilyen az életterületekkel való munka is, hirtelen megerősödnek a vonalak, színesebbé, teltebbé válik, ami előtte szürke és üres volt. Dolgozunk a pénzzel, a kreativitással, a szexualitással, a gyógyulással, a párkapcsolattal, jövővel, jelennel és múlttal. A változások a kezelés hatására jönnek létre..

A gyógynövényterápiában és az illóolajok között számos olyan hatóanyaggal van lehetőségünk dolgozni, amelyek együtt, vagy akár külön-külön is oldják a feszültséget, hosszú- és rövidtávon is. A leginkább megfelelő gyógynövények és illóolajok kiválasztása, terápiás alkalmazása önmagában is ragyogó eredményeket tud hozni egy-egy vizsára felkészülésnél, egy prezentációnál, alvászavarok megszüntetésénél és természetesen hangulatjavítási igénynél is. Nem mindenki számára azonos gyógynövényterápia működik, hiszen mindannyian mások vagyunk, más élethelyzetben még ha a szorongás maga nem is ismeretlen előttünk. 

Egyéni feladatok és személyre szabott meditáció a tudatos és a tudatalatti elmét állítja az új énkép szolgálatába. A személyreszabott feladatok és meditáció az új énkép megteremtését és szokás szintű begyakorlását teszik lehetővé. A testünk tükrei a nézőpontjainknak, a világhoz való viszonyunknak. Szerencsére ez a tükör szívesen változik. Ennek pedig első pontja, hogy az idegi kapcsolatok megváltozzanak. Ugyanis az új idegi kapcsolatoknak ki kell épüniük ahhoz, hogy egyáltalán észrevegyük a kínálkozó lehetőségeket, az örömtelibb, vagy egyensúlyra mutató pillanatokat. A megszokott gondolkodásunkkal éppen odáig jutottunk el az életünkben, az egészségünkben ahol most tartunk. Ha most valami újat szeretnénk, akkor új utakat kell járnunk.

A ThetaHealingről írtam már néhány bejegyzést. Olvasd el őket!

Mi az a ThetaHealing filozófia és módszer?

5 különbség a ThetaHealing és a meditáció között

10 alap dolog a ThetaHealing működéséről

Hogyan tudunk együtt dolgozni?

A konzultációs folyamat része, az előzetes konzultáció, ahol felmérjük az együttműködési lehetőségeket és az 1 hónapos, illetve 3 hónapos utánkövetések.

gyógynövényterápia

Gyógynövényterápia

Access-Bars energetikai testkezelés

Access bars testkezelés

Blokkok oldása thetahealing technikával és Access Bars kezeléssel

ThetaHealing konzultáció

Bónuszok:

  • Előzetes konzultáció lehetősége térítésmentesen
  • 1 hónapos és 3 hónapos utánkövetés a folyamat lezárását követően.

Fizetés és számlázás:

GYIK

Minden érdeklődővel dolgozol?

Nem. Ha más szakemberre van szüksége az illetőnek, esetleg a helyzete túlmutat a kompetenciahatárokon, mához irányítom.

Hogyan döntöd el, hogy kivel dolgozol?

Az online programok esetén nincs szűrő, aki úgy érzi, hogy a problémájára az én programom a megoldás örömmel adom át a tudásom neki.

Konzultációk és hosszabb együttműködés esetében az előzetes konzultáció alatt 3 dolgot figyelek: (1) ha tudásbeli kérdés van, azon tudok-e segíteni? (2) hajlandó-e az illető tenni a változás érdekében, azaz elkötelezett-e? (3) van-e tudatalatti, nézőpontbeli blokkja, aminek a kioldásával tudok segíteni.

Kin múlik a közös munka sikere?

Leginkább rajtad, hogy elvégzed-e a munkát, ami a változáshoz szükséges. A tudásomat és a támogatásomat adom neked, ám ez nélküled nem fog működni. Ha hárításból élsz, ha nem vállalod az időszakos kellemetlenségeket, akkor bizony a közös időnk haszontalan lesz. Amennyit beleteszel, annyit tudsz majd profitálni a munkánkból.

Van lehetőség kedvezményre, vagy részletfizetésre?

Nincs. Kivéve, ahol eleve egy kedvező csomagot állítok össze.

Mit jelent az utánkövetés?

Gyógynövényterápiás- és életmódkonzultációt követően egy héten keresztül még kérdezhetsz tőlem, hogy minden teljesen tisztázott legyen a javasoltakkal kapcsolatban.

Egyéni együttműködés esetén pedig 1 hónap, 3 hónap és 6 hónap múlva van egy utánkövető beszélgetés, ahol megnézzük hol is tartasz. Van-e esetleg szükséged a segítségemre.

Egészséges test és lélek legyen a célod, és bárhol otthon leszel a világban!

Ebben leszek a segítségedre.

Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő
Hacsavecz Beatrix természetgyógyász, fitoterapeuta, thetahealer, accessbars kezelő