Blog,  Életmód,  IR alapozó

Szuper vásárlói élmény, és a tiszta víz

Tiszta sor, hogy nem csak inzulinrezisztensként javasolt a napi 2-3 liter folyadék fogyasztása.

Bevallom én eddig hol az otthoni (Bp, IX.), hol a munkahelyi (Bp, V.) csapvizet ittam többnyire és csak alkalmanként vettem valami szuper idézetes vizet, aminek a palackját megőriztem és még sokáig töltögettem a fent említett csapvizekkel.

Úgy másfél hete, amikor azok a nagy esőzések voltak, és én bőrig ázva érkeztem munkába, és a világ minden kincséért sem dugtam volna ki az orrom hegyét sem, hogy innivaló után nézzek, szörnyű ízű volt a munkahelyi víz. Mintha a csapból rohadó pocsolya folyt volna. Színre víztiszta, szaga semleges, de az íze, ihatatlan.

Ekkor vettem meg a zoldpolc.hu-tól az első vízszűrős kulcsomat. Ha már vettem, vettem a Férjnek is, hogy neki se legyen többet vízgondja, és nagyon boldog voltam a döntésemmel. Az 500ml-es méretet választottam, ami még vízzel töltve is bőven elfér bármelyikünk táskájában. 🙂

Mondanom sem kell, hogy azóta lehet bármilyen a csapvíz, amerre járok; ugyanazt a semleges, szuper, tiszta vizet iszom.

Az én zöld kulacsom hétvégén kezdett szivárogni, de alig szenteltem neki figyelmet, egészen addig, amíg már oldalra fordítva is engedte a vizet a nyakánál 🙁 Eléggé elszomorodtam, mert már ilyen rövid idő alatt is meglehetősen hozzám nőtt.

Még aznap írtam e-mailt a Zöldpolcnak, hogy mi a helyzet, de hétvége lévén nem vártam választ egyáltalán.

Majd ma, egy nagyon kedves levél érkezett tőlük, hogy nagyon sajnálják a kellemetlenséget és be tudok-e fáradni cserélni a palackomat?

Boldogan száguldottam hozzájuk munka előtt. A levélhez hasonló kedves, és előzékeny stílusban azonnal cserélték a palackomat. A variálást sem bánták, hogy a zöldről szeretnék a kékre áttérni. Reméltem, hogy pozitív kimenetele lesz a történetnek, de álmomban sem gondoltam, hogy ennyire gördülékenyen megtörténik a csere.

bobble kék
Az én szép, új, kék palackom aktív szenes szűrűvel 🙂 A kép forrása: zoldpolc.hu

Le a kalappal a Zöldpolc csapata előtt! 🙂

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg másokkal is!

[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#fdfbef” color=”#06a2c9″ size=”9″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#5db60e” desc=”a saját tapasztalataimról szóló ‘IR élet alapjai’ című írásomat”]Töltsd le ide kattintva a[/su_button]

Egy hozzászólás

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .