IR lélek,  Konzultáció,  Szakértő,  Ti mondtátok el

Hogyan működött a ThetaHealing, egy életvidám és sikeres embernél?

Az alábbi visszajelzést egy lélegzetelállítóan sikeres és  talpraesett kliensem küldte nekem 3 héttel a konzultációnkat követően. Talán mondanom sem kell könnyekig meghatódtam.

Imádok visszajelzéseket olvasni, még akkor is, ha az esetek nagy részében már munka közben lúdbőrözik a karom, amikor valami nagy-nagy dolgot alkotunk. Az ilyen részletes visszajelzések pedig örömmel töltenek el.

Azért osztom meg Veled ezt a gyönyörűséges levelet, mert hiszem, hogy aki épp a lelki mélységek útjait járja, vagy nehezen boldogul azzal az élethelyzettel, aminek a közepén csücsül, annak egy ilyen levél megcsillanthatja a fényt az alagút végén. 

thetahealing

„Pár hónapja az életem egy olyan fordulóponthoz érkezett, ami sok fájdalommal és nehézséggel járt. 

Alapból életvidám, aktív és tevékeny ember vagyok, de ebben az időszakban kedvetlen, szomorkás és motiválatlan voltam, mintha elhagyott volna a életerő.

Azon kaptam magam, hogy az eddig működő módszereim nem hatnak, és képtelen vagyok kilábalni a depresszióhoz közeli állapotból. Egy beszélgetés során Betti mesélt nekem arról, hogy a thetahealing alapjaiban változtatta meg az életét, és mióta használja a módszert, eltűnt a feszültség az életéből és olyan könnyedén, gördülékenyen mennek a dolgok.Feltűnő volt, hogy nem csak mesél az élményeiről, hanem valóban éli is a „sikerszériát”, mert felszabadult, könnyed és „jelen lévő” volt. Valami azt súgta, hogy nekem is segítség lehet a theta, így elmentem hozzá. A legjobb döntés volt. Bettinek sikerült megteremteni a bizalmas és megengedő légkört, így az első 5 percben tökéletesen megnyíltam önmagam előtt.Gyönyörűen elvezetett engem a probléma gyökeréhez, amely sötét árnyékként vetült a mindennapjaimra.A legmélyebb félelmeimmel és akadályozó hitrendszereimmel tudtam szembenézni. Betti szaktudásával ezeket a réges-régi beakadásokat ki tudtuk iktatni és a helyére új, engem támogató eszméket tettünk be.  Azt külön szeretném kiemelni, hogy zseniálisan fogalmazta meg ezeket a bizonyos eszméket. Minden szava inspiráló és a személyemhez szóló volt.Ahogy hallgattam, arra gondoltam, hogy ha tényleg ezek a belső programok mozgatnának, én lennék a világ legteljesebb és legboldogabb embere. Lassan 3 hete éltem meg az élményt, és örömmel jelentem, szépen fokozatosan visszatért belém a Lélek és újra teljes elánnal élem az életem.Őszintén hálás vagyok, hogy kaphattam a különleges tudásodból és egyetlen alkalom alatt átvezettél életem egyik legkeményebb mélypontján.Őszintén mondom azt is, hogy te erre a szakmára születtél, mert másképp nem sikerülhetett volna ilyen gyorsan ekkora átütő hatást elérned. Köszönöm, és kívánom a hozzám hasonlóknak, hogy minél többen éljétek át a fellendülést!”

Olvass tovább…

Ki ne szabadulna ki szívesen a saját börtönéből?


thetahealing

„Valahol, valamikor, egy helyzetben elhitted, hogy bizonyos dolgoknak csak és kizárólag egyetlen kimenetele lehet számodra és a svédcsavar: erről mitsem tudsz!” Tovább…

Érdekel, hogyan tudok veled konzultálni!

Erre a címre várom a további részleteket és információkat tőled!A leveleimről természetesen bármikor le tudsz iratkozni, a leveleim alján található ‘Leiratkozom’ feliratra kattintva.
Szuper!

Figyeld a postafiókod, elküldtem a levelem neked!

Ha nem kaptad meg, akkor pillants rá a spam mappára is – érdemes felvenned a hello@hacsaveczbetti.hu címem az ismerős emailek közé, akkor biztosan megérkezik hozzád minden.

Öleléssel, 

Betti 🙂

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .