Konzultáció

Az élet legkülönbözőbb területein is sikeresen!

Ügyfeleimnél rendkívül sikeresen alkalmazom a Thetahealing módszertanát az életük legkülönbözőbb területein. A velem való együttműködés eredményeként a következőkről számoltak be nekem:

 • Régen beragadt vállalkozó bevételek megduplázódtak. A rendszeres havi 400.000Ft bevétel növelése volt a célkitűzés. 
 • Nyomasztó családi terhek váltak semmivé.
 • Negatív élményből (felvételi elbeszélgetés) született pozitív megértés és karrier.
 • Családi kötelezettségeknek való megfelelésből való szabadulás, új hozzáállások kialakítása a kötelezettségekhez.
 • Testi adottságokkal való megbékélés. Az életmódváltás könnyű megvalósítása. Az egészségért folytatott változások, úgy mint rendszeres mozgás, pihentető alvás, megfelelő étkezés, stresszcsökkentés könnyű megvalósítása, az ezekkel kapcsolatos rejtett ellenállások felszámolása.
 • Saját gyermekkel való kapcsolódás rendezése.
 • Önsorsrontás és imposztor szindróma megszűnése.
 • Státusz személlyekkel (apa, anya, orvosok, intézmények képviselői, ügyvédek) kapcsolatos ellenállás átalakult, aktív partneri viszonnyá.

 

A közös munka során először megfogalmazásra kerül a probléma, majd kitűzzük a megvalósítandó célt, ahová a konzultáció (vagy konzultáció sorozat) végére szeretnénk eljutni. 

Közösen meditálunk, ugyanakkor mindketten teljesen éberek vagyunk. 

A konzultáció közben kérdéseket teszek fel (ez inkább egy beszélgetés, amibe bele-belekérdezek, kicsit irányítom, vagy nagyon, ha szükséges), amivel mesésen gyorsan eljutunk az elakadások okaihoz. Feltárom az okokhoz kapcsolódó hitrendszereket, dogozunk a szükséges változtatásokon, és izomteszteléssel visszaellenőrzöm az eredményt. 

Minden alkalommal csak azon, és csak annyit változtatunk, amennyi az adott helyzetben megengedett és biztonságos. Mert bizony vannak olyan korlátaink és berögzött mintázataink (hiedelmeink), amik támogatnak bennünket és nem pedig korlátoznak. Rájuk még továbbra is feladat vár.

A konzultációk személyesen- és online zajlanak.

A foglalkozások végére kisimult arcokat és megkönnyebbült embereket látok, akik látják a következő lépést a céljuk felé, és meg is van bennük a kellő energia a cselekvéshez. 

A Thetahealing módszere bármilyen helyzetben meggyőző eredményességgel alkalmazható, azonban a siker első sorban a hozzám forduló elkötelezettségén múlik leginkább. Ezért arra kérlek, csak akkor fordulj hozzám, ha: 

 • valódi elhatározást érzel, hogy változtass a körülményeiden. 
 • mentálisan egészséges vagy (A Thetahealing nem helyettesíti a pszichoterápiás, vagy pszichiátriai kezelést.)
 • készen állsz felelősséget vállalni önmagadért, és abbahagyni a másokra mutogatást.

Készen állsz? Részemről azonnal belevághatunk a közös munkába! 

Elégedett ügyfeleim véleménye...

“Van képessége a “medzsikre”, fel tudott emelni arra tudatossági szintre, ahol a legmélyebb mozgatórugóimat láthattam meg. Így, hogy megismertem a rossz szokásaim eredetét, dönthetek úgy, hogy jobb szokásokkal érem el a céljaimat. Érdekes, hogy nem kellett eröltetni, hogy “javuljak meg”, mert automatikusan zajlott az átrendeződés a fejemben a munkánk utáni 2 hétben.”

– Rita (29)

A konzultáció előtt sokféle érzés kavargott bennem sajnos a többségük negatív volt, és nem igazán értettem hogy mi váltja ki őket.

A konzultáció alatt fokozatosan fejtegettük a probléma héját, szinte azonnal éreztem a javulást. Ezt folytattuk tovább egészen addig mire elértünk a gyökeréig és végleg kihúztuk onnan.

Bevallom engem meglepett, hogy milyen mélyre tudtunk menni és a sok megmagyarázhatatlan rossz érzésnek egy azon kiindulási pontja volt. Erre magamtól valószínűleg soha nem jöttem volna rá, ezért mérhetetlenül hálás vagyok Bettinek, aki előtt 100%os bizalommal tudtam megnyílni, ami nem az erősségem, de a profizmusának és megbízhatóságának köszönhetően éreztem hogy jó kezekben vagyok és gördülékenyen ment!

Sorsfordító élmény volt számomra, úgy érzem magam mintha kicseréltek volna ezért maximálisan ajánlom mindenkinek!

– Margaréta (22)

Lelkileg mázsás súlytól tudtam megszabadulni azáltal, hogy oldottuk, átírtuk/elengedtük a “senki vagyok” érzéshalmazt bennem. Amíg ez nem történt meg, addig “nyomógombként” volt jelen minden létező emberi kapcsolatomban. Rendkívül romboló, folyton önostorozó “mantrák” sorjáztak a gondolataimban (Mit és hol rontottam el? Mit vétettem? Mivel érdemeltem ezt ki? Tényleg ennyire nem számítok hús-vér érző emberi lényként mások számára, ahogyan magamnak sem? Kételyek kételyek hátán…) Az oldást követően elkezdtem látni érzékelni azt, aki vagyok. 

– Éva (41)