Természetgyógyászati-fitoterápiás konzultáció Budapesten a Ferencvárosban (9.kerület)

HacsaveczBetti a projektszemléletű terapeuta

6 éve vezetem a paxisomat online és offline. A herbalmentalista kifejezés a herbalista (gyógyfűvel gyógyító), és az általam alkalmazott mentális technikák összeolvasztásával született meg. Egyedi metódussal dolgozom test- és lélek szintjén egyaránt. Természetgyógyász-fitoterapeutaként gyógynövényekkel gyógyítom a tested és lelked, majd a berögzült, akadályozó gondolati- és érzelmi mintákat feltérképezzük és megváltoztatjuk mászásterápiával, élményfestéssel, ThetaHealing módszertannal, hogy könnyedén érd el a kitűzött célod.

Inzulinrezisztensekkel, nőkkel, vállalkozókkal, vállalkozónőkkel dolgozom együtt, akik a közreműködésemmel jobbá, élhetőbbé teszik a saját életüket/vállalkozásukat és ezzel együtt azt a környezetet is, amiben élnek illetve vállalkoznak.

HacsaveczBetti herbalmentalista

KONZULTÁCIÓ BUDAPESTEN, A IX.KERÜLETBEN (Ferencváros)

Budapest 9.kerületének középső része egy önmagát megújító; kisvárosias, új épületekkel, gondozott parkokkal, játszóterekkel gazdagon ellátott kerületrész. Olyan, ahol az áttekinthetőség és személyes ismeretségek mellett egy szempillantás alatt belevethetjük magunkat a nagyvárosi lüktetésbe.

Aki szereti a vizek közelségét, a Dunaparti sétákat, a IX.kerületben ezt is kiélvezheti.

Lassan 20 éve vagyok a kerület, és az újjáépülő szép környék lakosa. Szeretem az érzést, hogy kisvárosiasan élhetek a nagyváros összes előnyével együtt. 

A rendelés helyszíne a Márton utca – Tűzoltó utca kereszteződésében található – a SOTE új épületéhez csupán 2 saroknyi távolságra, számos irodaház és társasház szomszédságában – a Kamilla Életmódközpontban (1094 Budapest, Márton utca 28.). 

Parkolás az utcán lehetséges, bőven vannak szabad parkolóhelyek, azonban díjköteles zóna erre szükséges figyelni. A 3-as Metro Klinikák megállója 7 perc séta, míg a Corvin negyed körülbelül negyedóra kényelmes tempóban.

„Az élet célja nem az, hogy megtaláld önmagadat.

Hanem az, hogy létrehozd önmagadat.”

George Bernard Shaw
HacsaveczBetti herbalmentalista

KONZULTÁCIÓ A VELENCEI TÓNÁL

Hamarosan a Velencei-tónál is szeretettel fogadom kedves régi- és új ügyfeleimet természetgyógyászati, egészségtervezési, ThetaHealing konzultációim bármelyikére.

„Nem a problémáimat oldom meg.

A gondolkodásmódomat javítom ki,

utána a problémák már megoldják magukat.”

@business.hu
HacsaveczBetti herbalmentalista

A KÖZÖS MUNKA VELEM, ÉS ÉLET A MUNKÁNKAT KÖVETŐEN

A közös munka- és a megoldás felé való elköteleződés előtt egy 30 perces ingyenes telefonos konzultációra egyeztetünk időpontot. (Ezt a lap aljára görgetve, és a gombra kattintva már meg is lehet tenni.) Itt átbeszéljük a szóba jöhető témákat és az elérni kívánt célokat. Ha ez utóbbi nem teljesen tiszta még akkor sincs baj, ilyenkor a cél tisztázását is beépítjük a konzultációs folyamatba. Hiszen a jó célok önmagukban legalább 40%-ot tesznek hozzá az eredményes munkához, már ha megvannak.

A 30 perces előzetes beszélgetést követően döntünk mindketten, hogy folytatjuk-e a közös munkát és várhatóan milyen ütemben tudunk haladni majd. 

A közös munka lezárása a kívánt cél elérésével történik. Értékeljük a haladást, az új helyzeteket.

Természetesen van lehetőség új célok kitűzésére és egy új elköteleződésre.

Mikortól számít befoglaltnak az időpontod nálam?

A foglalási időpontok minden esetben akkor válnak 100%-ban foglalttá (a tiéddé), amikor részben, vagy egészben a megállapodott konzultációs tiszteletdíj kifizetésre kerül. Erre kártyás fizetéssel van lehetőség a webshopból kiválasztva az előre egyeztetett konzultációt. A fizetésről minden esetben számlát állítok ki, amit fizetést követően a megadott email címedre küldök el.

A rendszer oka nagyon egyszerű, általában többen szeretnétek hozzám jönni konzultációra, mint amennyi időpontot ki tudok adni. Akinek égetőbb a problémája, őt sem szeretném parlagon hagyni egy esetlegesen függőben lévő időpont végett. Így minden esetben addig szabadon foglalható egy időpont, amíg a 100%-os foglalás meg nem történik. Akkor nincs kavarodás, tiszta a dolog számomra is, és számotokra is. Ez a legjobb.

Lehet on-line is konzultálni veled?

Természetesen IGEN. Szeretettel várlak, az otthonod kényelméből! Kérlek, jelentkezz be a lenti gombra kattintva az előzetes online, vagy telefonos konzultációra.

HacsaveczBetti herbalmentalista

ÖRÜLÖK, HA MEGTISZTELSZ A BIZALMADDAL!

Kezdhetjük? Az első lépés a 30 perces INGYENES előzetes konzultáció lesz. A gombra kattintva, vagy az emailcímed megadva tudsz jelentkezni.

HacsaveczBetti herbalmentalista

EZEKEN A FELÜLETEIMEN JOBBAN MEGISMERHETSZ

Inzulinrezisztenseletoromei.hu

Magnólia zárt csoport a Facebookon

Iratkozz fel a leveleimre, amiket egészséges életmód, lelki egészség és természetes gyógymódok témájában küldök nem túl gyakran.

WEBSHOP inzulinrezisztenseknek és a konzultációk foglalásához