Életmód,  Tanfolyamok

Tervezd újra, az életed?

A Rend egy kattintásra oldal tulajdonosa megálmodott egy programot. A Tervezd újra programot. A célja az, hogy olyan tudást adjon át a résztvevők számára a saját tudásából és a meghívott szakértők tudásából, amitől könnyebbé válik az, ami eddig nehéz volt. Mint például a takarítás. Vagy a pénzügyek. Vagy az egészség megtartása és még sorolhatnám a területeket. (Lentebb kattinthatóba betettem részletesen is.)

Nekem arról mesélt, hogy a háztartási teendőket – ugye a tisztaság az ő abszolút szakterülete – a ‘Léna módszerrel’ el lehet végezni sokkal rövidebb idő alatt, egyszerűbben és a felszabadult időt azzal tölthetik a nála végzettek, ami a szívük vágya.

Lénát évek óta ismerem és figyelem a tevékenységét. Ha ő megmond valamit az úgy van. Nem keni el a dolgokat, ha egy portörlőre azt mondja, a legjobb, akkor az bizony az. Ha a fürdőszobai vízkőtelenítőben a szagtalant keresem az ő termékei között megtalálom. Csak jelzem, saját fejlesztésű terméke. Tehát abszolút hiteles abban, amit csinál.

Most pedig az a missziója ezzel az új programjával, hogy nem csak időt szabadít fel, hanem energiát, gondolatokat, lelkesedést. Nagyon megtetszett ez az egész, mert ez mindenkit érint nőt, férfit, gyereket, nagyszülőt, vállalkozót, iskolaigazgatót. Tényleg, de tényleg mindenkit.

Ami még szimpatikus a rendszerében, olyan életterületeket is meghív a Tervezd újra! programba a szakértők által, amivel viszonylag keveset foglalkozunk, mint az adózás. Vagy a méltán ‘divatos’ öko szemlélet. Vagy a női egészség, ami egyikünket sem tud megkerülni.

Nagyon hálás vagyok a sorsomnak és Lénának, hogy én is részese lehetek ennek a nagyszerű programnak és segíthetem az újratervezés résztvevőit. Minden hónapban egy konkrét témával készülünk majd a résztvevőknek Lénával és arról beszélgetünk egy zárt felületen. Persze nem csak velem lesz ez így, hanem a többi, összesen 12! szakértővel (itt a kattintható link, amiről fent írtam) is.

A magam részéről Léna programjára (szeptember 20-ig lehet jelentkezni ide) a ‘Jól vagyok’ programom elkészítését tűztem ki célul, amiből azt tanulhatjátok meg egyszerű módszerekkel, hogyan tudjátok magatokat ebbe a bizonyos ‘Jól vagyok’ állapotba hozni bárhol. Bármikor. Ha pedig kibillentek, akkor képesek legyetek megtalálni a vissza vezető utat. Jól hangzik?

Remélem találkozok a ‘Tervezd újra!’ programban veletek is!

Szeretettel,

Betti

Ha még nem tudod ki az az Oberling Léna, akkor olvass tovább!

Oberling Léna, takarítási specialista vagyok.

Az a Léna,

…… aki Németországban élve felépített egy olyan takarítócéget, ami exkluzív golfklubok takarítására specializálódott, és ez mellett 25 kollégával együtt közel 1000 családiházat tett rendbe napi rendszerességgel.

… aki 11 alkalommal költözött, ebből kétszer országváltással, és mind a 11 költözéssel együtt új háztartást alakított ki úgy, hogy alkalmazkodnia kellett az akkori életritmusukhoz.

… aki megálmodott egy olyan tisztítószercsaládot, melyekkel pár pillanat alatt lehet eredményt produkálni úgy, hogy a takarítás közben semmilyen irritáló szagot nem érzünk. Vagyis a Léna Products tisztítószerek szagmentesen segítenek nekünk tisztaságot varázsolni.

… aki nem szeret házitündért játszani, de ennek ellenére mindig rend és tisztaság van nála még akkor is, ha váratlan vendégek kopogtatnak be hozzá.

… aki a szülői házból megfelelési kényszert és maximalizmust hozott örökségül, de ma már tudja, hogy létezik egy aranyközépút, aminek a segítségével úgy tudja élni az életét, hogy az számára tökéletes legyen. Nem másnak, hanem Neki!

Erre az aranyközépútra a módszerem által mindenki rátalálhat.

A Léna módszer aranyközépút a minimalizmus és a maximalizmus között! Ez a módszer nem arról szól, hogy házitündérnek kell lenned! Hanem arról, hogy boldogabb legyél még akkor is, ha épp takarítási nap van, hogy el tudd engedni a megfelelési kényszeredet, hogy hogyan lehet ezt a takarítási mizériát egyszerűbben, modern eszközökkel és módszerekkel jól kezelni. Hidd el, meg tudod ezt tenni! Lehet lazábban, görcsmentesen, egyszerűen és könnyedén is takarítani mumusok nélkül. A Léna módszert a Tervezd újra! program által tudod elsajátítani.

A Tervezd újra! program célja a módszerem átadásán felül az, hogy olyan szemléletmódot adjak a kezedbe, ami abban segít neked, hogy a takarításon túli világod is boldog, színes, tartalmas és élményekkel teli legyen. Ezáltal a takarítást is jobban, könnyedén és mumusuk nélkül fogod tudni kivitelezni. És ezzel a szemléletváltással több időd szabadul fel, amit azzal tudsz tölteni, amit jobban szeretsz a takarításnál.Csak egy őrültnek van szüksége a rendre. Legyél te is őrült, és tarts velem!

Oberling Léna – takarítási specialista

weboldal: www.rendegykattintasra.hu

Tervezd újra! program: 

Facebook: 

Instagram:

YouTube:

Háztartást vezetők közössége:https://rendegykattintasra.hu/tervezd-ujra/


Nézd meg a webshopban:

Akkor válaszd ezt a minitanfolyamot, ha teljességgel elveszettnek érzed magad a szénhidrátszámolás világában.

Pontosan tudom milyen érzés. Ne szomorkodj, elkészítettem számodra a megoldást.


Megnézem miről is szól ez az egész minitanfolyam!

Szénhidrátszámolás minitanfolyam
Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .