Allergia helyett természetesen
A természet kincsei,  Bejegyzések,  Borsmenta - Mentha x piperita L.,  doTERRA esszenciák,  Illóolajok

Allergia helyett, könnyed lélegzet illóolajokkal

Az allergiások megmentője: TriEase lágyzselatin kapszula

Ha #allergiáról van szó, a #levendula#borsmenta#citrom illóolajok az elsődlegesek, amit ajánlunk. (Ha a szervezet túlzottan terhelt, akkor kiegészítésként még szóba jöhet egyéb olaj is, erről beszéljünk, ha úgy érzed többre van szükség az esetedben.)

AKI ALLERGIÁS – ÉS SAJNOS ELÉG SOKAN VANNAK ÍGY EBBEN AZ IDŐSZAKBAN IS -, ANNAK ÁLDÁS EZ A TERMÉK, MERT A TÜNETEK RÖVID IDŐN BELÜL MEGSZŰNNEK ANÉLKÜL, HOGY ÁLMOSÍTÓ, TOMPÍTÓ HATÁSUK LENNE, VAGY FELHALMOZÓDÓ KEMIKÁLIÁK KERÜLNÉNEK A SZERVEZETBE.

Alap esetben egy-egy cseppet teszünk ezekből (mármint a levendula, citrom, borsmenta esszenciális olajokból) a nyelvünk alá, jellemzően naponta 1-2-3 alkalommal.

Pollen, paralagfű és egyéb virágporallergiák nyom nélkül tűnnek el.

Bár legtöbben rajongunk az illóolajokért, nem mindenki szereti az ízüket és jól is van így, valamint cseppentve az adagolás is lehet körülményes. Éppen ezért rakta össze ezt a három illóolajat a doTERRA egy lágyzselatin kapszulába. Ez termék a TriEase nevet kapta. Sokkal kényelmesebb a használata, nem kell a cseppekkel bajlódni.

A 60 db kiszerelés normál ára kb. 30EUR (jelenleg kb. 10.650.- + szállítási költrség). A következő linken tudtok rendelni: https://www.mydoterra.com/hacsaveczbetti/#/ 

Lehet szólni nekem, a Magnólia facebook csoportban könnyen meg tudsz találni.

A napi adag 1-3 szem, attól függően mennyire erősek a tünetek.

A három illóolajról már volt szó korábban a csoportban, de az allergia vonatkozásában gyorsan néhány szót mégis ejtek róluk:

  • #citrom immunrendszer kiegyensúlyozó és tisztító hatású,
  • #levendula gyulladás csökkentő és nyugtató hatású, 
  • a #borsmenta pedig a megfelelő légzést támogatja.

Az illóolajok természetesen külön-külön is megvásárolhatók. Az üvegek mindegyike 250 cseppet tartalmaz, így határozottan kiadósabb kezelésre lesz elegendő (és tessék nem elfelejteni, hogy jön hamarosan a megfázós időszak, ahol a citrommal remekül tudjuk az iroda és a lakás levegőjét fertőtleníteni. A levendulát a pihentető alváshoz, sebkezelésekhez, gyengébb lázas állapot megszüntetéshez is használhatjuk. A borsmenta, pedig annyira sokrétűen hasznosítható kezdve az emésztési problémáktól, a légfertőtlenítésen keresztül, a légúti problémák megoldásáig, a fejfájás megszüntetéséig, hogy én biztosan ezeket is beszerezném annyira alap készlet a házipatikákban.), bár kevésbé kényelmes meg kell hagyni. Ugyanakkor nem árt, ha ezeket az olajokat a légtérben párologtatni is tudjuk, és nem csupán kapszula formájában szedjük. Sokkal-sokkal hamarabb célt érünk a több frontos megoldásra törekvéssel.

A külön-külön illókat is meg tudjátok vásárolni itt: https://www.mydoterra.com/hacsaveczbetti/#/ ebben ez esetben javaslom, hogy kattintsatok hozzá üres növényi zselatin kapszulát is.

Betti 🌷

Figyelmeztetések

Szülői felügyelettel használható. Három év alatti gyermeknél ne használjuk. – doTERRA ajánlása.


Bármely doTERRA terméket ide kattintva tudod megrendelni: https://www.mydoterra.com/hacsaveczbetti/#/

Ha felmerül benned a kérdés, hogy ‘Csatlakozzon és spóroljon’ vagy a ‘Vásárlás’ menüpont lesz a neked való, akkor ebben a bejegyzésemben segítek eldönteni neked. Röviden: ‘Csatlakozzon és spóroljon’ esetében azonnal kapsz 25% kedvezményt a vásárolt olajokra. 😉

Felhasznált források: 

  • doterra.com

Hacsavecz Betti

Hacsavecz Beatrix (Betti) vagyok, inzulinrezisztenciával élek 2015 óta. A hozzám hasonlóan életmódváltásra kényszerülőket, évek óta a ThetaHealing technikájával segítem a könnyebb változás megvalósításában. Esszenciális Olaj Specialistaként pedig egyéni gyógynövény olaj keverékekkel, gyógynövényes krémekkel engedem útjukra a változásra, gyógyulásra vágyókat. Természetgyógyász tanulmányaimat, a természetes női biohacking rendszerének elsajátításával teszem tökéletesen fókuszálttá. Ebből adódóan lefőképpen a női élet területeivel, női vállalkozókkal és inzulinrezisztensekkel foglakozom.

Leave a Reply

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .