Blog,  Életmód,  IR lélek

Recept: Lelki wellness & DIY

Hozzávalók: 

  • legalább 2 Ir-es barátnő találkozásra kiéhezve
  • ötlet, hogy ‘Csináljunk együtt valamit!’
  • váratlan szabadidő: 2-3 nyugalmas óra

[su_divider text=”a részletek :-)” divider_color=”#dadada” size=”1″ margin=”20″]

Akkor döbbentem rá, hogy milyen régen is találkoztunk Évivel személyesen, amikor megláttuk a páraelszívó oldalán azt a bizonyos bolygós hűtőmágnest, amit nyár elején óriási örömmel vásároltam meg a kisfiának. Szóval már éppen ideje volt, hogy a lehetőséget megragadjuk az együtt tölthető időre.

A váratlan szabadidőm a főnökömtől érkezett – pihenőnap, az év végi hajtás ellenére. Szuper! Először el sem akartam fogadni…

Kb. egy hónapja lementettem magamnak helyes képeket egyszerű, tobozból és kavicsokból készült díszekről. A tobozokat múlt alkalommal gyűjtöttük Anyusával meg Apuskával, amikor odahaza voltunk. Már csak némi festék, pici cserép és ragasztó kellett, mert a fácskás verziók tetszettek leginkább. Lent, majd felsorolom miket használtunk, hogy te is könnyedén megvalósíthasd. Ezek voltak az ötletadó képek:

hurra-6 hurra-5 hurra-4 hurra-3 hurra-2

Szuper 2,5 órát töltöttünk együtt. Be nem állt a szánk, készültek a törpe díszek, közben pedig mangós fehér teát szürcsöltünk édesítővel.

Az eredményt le is fényképeztem Nektek:

hurra-1 hurra

Ezeket használtuk:

  • Akril festékek – fehér, zöld, arany színekben
  • Tobozok – ezt itt vásárolhatsz
  • Ragasztópisztoly – az ALDIban vettük, nem most
  • Ecsetek – aminek nem sajnálod a szőrét
  • Pici cserepek – darabját 90Ft-ért vettem itt

A-nak volt egy kiváló ötlete, hogy ecsettel való festés helyett inkább fújjuk le spary-vel a tobozokat. Ezt azért nem valósítottuk meg, mert volt idehaza arany festékem és nem akartam egy egész doboz arany spray-re beruházni ezért a néhány apróságért. Azért be kell valljam, a fújással sokkal-sokkal hamarabb végeztünk volna, de igazából nem ez volt a cél.

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .