Blog,  Életmód,  IR mozgás,  Kihívásaim

Sportkeresőben, szabadon

Változás előtt toporgok egy ideje. Ugyanis az edzőterem, ahová eddig jártam átalakul. Az emberek cserélődnek, az ott szerzett ismerőseim közül sokaknak lejárt a bérlete, ahogy az enyém is. Valójában az utóbbi időben kizárólag a társaság húzott magával, most pedig jó ideje ott állok, hogy Mi lesz?! Hogyan, és hol fogok edzeni ezután? Tudom én ezt egyedül is csinálni? Elindulok vajon otthonról, amikor tudom, hogy egy idegen helyen nem vár senki? És ha már ott vagyok, jó lesz az nekem, ha értetlenül néznek rám, mert nekem más tempó van előírva és annak megfelelően edzek? És mi legyen az, amivel ezt a 3-4 x heti 50 percet megfelelően tudom végezni?

Be kell vallanom ez a ‘leválás’ már nyár óta tart. Azóta érzem, hogy más, új utakra kellene lépem, de nem akartam annyira… Pontosan a fent felsorolt kérdések zuhataga miatt. Most meg igazából már mindegy, mert a kérdések ugyanúgy megvannak, mint hónapokkal ezelőtt, és ugyanolyan nyomasztóak.

Talán kár volt eddig elhúzni, talán kellett ennyi idő, és pont most érett meg a helyzet a változásra.

Minden esetre, így hogy ‘felszabadultam’ a kötöttségeim alól valami régen érzett bizsergés is éledezik. Kipróbálhatok új dolgokat, olyanokat, amikkel már rég kacérkodtam fejben, de eddig sehogyan sem fért volna a meglévő IR edzések mellé. Mert ennek a kénytelen-kelletlen, szépen megérlelt helyzetnek van ám egy inspiráló oldala is: például, hogy visszamehetek a mászóterembe, ha éppen úgy hozza kedvem, vagy részben új utakat fedezhetek fel.
Össze is írtam néhány sportot, amit szeretnék a közeljövőben kipróbálni: joga, heels – ITT olvashatsz róla, bodyart, aviva torna, slackline – ITT 🙂 .

[su_spacer]
Amit mindenképp folytatni szeretnék az a bicajozás (most teremben, nyáron pedig a szabadban 🙂 ) és az otthoni edzéseim. Természetesen továbbra is pulzuskontrollal. Itthon, most épp erre edzek. (IDE kattintva eléred) 3-4 20 perces egységet igyekszek megcsinálni alkalmanként belőle egyelőre több-kevesebb sikerrel, mert itthon egyedül azért nem akkora móka a tv előtt ugyrabugrálni :-/
Persze a családi edzések is maradnak, ha már sikerrel bevezettük a közös kirándulásokat. 🙂

[su_button url=”https://inzulinrezisztenseletoromei.hu/ingyen-letoltheto-ir-es-tudasanyagok/” target=”blank” background=”#f42ca4″ color=”#faf291″ size=”13″ center=”yes” icon=”icon: arrow-down” icon_color=”#f9de7e” desc=”az inzulinrezisztenseknek szóló információs anyagaim megtekintéséhez”]KATTINTS ide a[/su_button]

 

3 hozzászólás

Szólj hozzá

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .