Anya-gyermek-access-bars-kezeles-1
Access Bars,  Bejegyzések,  Konzultáció,  Lehangoltság, depresszió,  Lelki egyensúly,  Szorongásoldás,  ThetaHealing

Access Bars, anya és gyermek együtt

“Vannak gyerekek, akik speciális igénnyel jönnek világra. Az Access Consciousness  X-Men-eknek hívja őket. Hiszen, mi van akkor, ha minden „fogyatékosság” egy valójában fel nem ismert képesség, amit még nem ismertünk el?”

– Susanna Mittermaier

Mit jelent az anya-gyermek Access Bars kezelés?

Anya-gyermek access bars kezelés

  Az anya-gyermek Access Bars kezelés azért született meg, mert azt tapasztaltam, hogy a 7 év alatti gyermekek számára megnyugtató édesanyjukkal együtt kezelődni. A Bars kezelés alatti mély elfogadás különösen megnyugtatólag hat a figyelemzavaros, hiperaktív emberekre.

  Ilyenkor az édesanyát kezelem, és vele együtt a gyermeket is

  Nincs elvárás, csupán megengedés. Így a gyermek biztonságban érzi magát és megnyugszik. Az édesanya megengedi magának a nyugalmat, mert tudja, hogy ott vagyok és figyelek rájuk a kezelés alatt végig. 

  Tehát a közös kezelés alkalmával hárman együtt vagyunk a kezelőben és az édesanya Bars pontjait futtatom. Ha van rá igény együtt összeölelkezve felszenek a masszázságyon anya- és gyermeke. (Fantasztikus öröm ilyesmiben részesülni.) Máskor a gyermek rajzolgat a kezelőben, vagy éppen a kezelés egyes lépéseit csinálja velem közösen. Tekintettel arra, hogy gyermek és szülő energetikailag egy burokban vannak, ahogy az anya nézőpontjai lazulnak, úgy a gyermekben lévő feszültség is csökken

  Az anyukák úgy érzik mintha felfrissülnének és felszabadulnának azok alól az érzelmi és mentális gátak alól, amik fogva tartották addig őket.

  Az eddigi tapasztalataim szerint a kezelést követően a túlmozgásos gyerekek nyugodtabbak és jobban kezelhetőek, az anyukák pedig arról számolnak be, hogy több az energiájuk, a gondolataik összerendezettebbek, mintha a mentális köd felszállt volna és újra kristálytisztán látnák maguk előtt a dolgaikat.

  Bars kezelőként nagy áldás, hogy megtisztelnek a szülők és gyermekeik a bizalmukkal. Láthatom az átalakulásukat, amelynek részese lehetek. 

  Szeretettel fogadok minden kezelődni vágyót! 

  Időpontfoglalás ITT lehetséges. Ha nem találsz a magad számára megfelelő időpontot feltétlen írj nekem a hello@hacsaveczbetti.hu címemre.

  Mi is az Access Bars?

  Lényegében egy fejen történő kezelés, ahol a hajas fejbőr meghatározott 32 pontját és sávját gyengéden megérinti a kezelő

  Ezek a pontok meghatározott életterületekhez kapcsolódnak és a gyengéd érintésük feloldja az agyban és a testben a megfáradt régi energiákat, elraktározódott fix nézőpontjainkat, hiedelmeinket, amelyek visszatartanak attól, hogy valóban önmagunk legyünk.

  A Bars belehelyez bennünket egy olyan állapotba, amelyet elengedésnek, vagy megengedésnek szoktunk hívni. 

  Nyitunk egy nagyobb teret, ahol nincs előítélet, vélemény bennünk. Olvasd tovább a bejegyzésem IDE kattintva!

  Szólj hozzá

  Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .